alles prima en altijd naar mijn zin

zowel het bestellen en de ontvangsten van de kleding is prima voor elkaar.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Heel persoonlijke en sympathieke benadering en afhandeling door de dames

Heel persoonlijke benadering en correcte afhandeling door de dames in Alphen a/d Rijn.

Fijne winkel!

Ik koop inmiddels al jaren bijna al mijn kleding bij Be One in Amsterdam. De collectie vind ik prima. Maar ook heel belangrijk; de mensen die er werken zijn vriendelijk en deskundig. Vooral Janneke Slimmers, de filiaalmanager in de Beethovenstraat is hele fijne verkoopster. Zij adviseert altijd eerlijk.

Gewoon een hele goede ervaring

Pakketjes worden altijd prima verzorgd.

Toppie

Goede bediening en veel keuze.

Lisse topteam

Ik als vrouw ben kleurenblind , daar geen probleem ze helpen je top.

Perfecte service

Krijg wat ik bestel, kan in de winkel altijd terug voor vraag, vermaken of ruilen.

Goede adviezen en hulp

Goed advies en prettige hulp

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Hele fijne zaak en snelle en goede online afwikkeling van een aankoop, top!

Ik bestel regelmatig kleding online bij Be-one en heb altijd goede ervaringen gehad, ook als ik zaken heb teruggestuurd. De terugbetaling verliep ook snel. Prima allemaal!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Gevarieerde collectie van goede kwaliteit

Leuk om te winkelen en je blijft op de hoogte van de nieuwste mode. Wel graag ook de kleine maten blijven leveren! En de prijzen in de gaten houden. Nieuwe mode voor redelijke prijs aanbieden.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Heel veel keus en prettige hulp als je daar om vraagt.

Super veel merken en keus. Ook uitstekende service en eerlijk advies! Lisse is mijn absoluut favoriete zaak!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

De bestellingen worden snel geleverd! En eventuele retouren worden snel afgehandeld.

Veelzijdig keuze altijd goed advies en zeer behulpzaam personeel.

Een fijne zaak met vakkundige dames ,die je zeer plezierig helpen.

Mooie collectie en vriendelijke verkoopsters.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Helpen je altijd wanneer je dit wenst

Mooie kwaliteit

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Zeer goed ruime mooie keuze

Zeer goed en correct

Ik word in Woerden altijd heel goed geadviseerd door heel aardige medewerkers

Ik heb heel goede ervaringen bijBe One. En koop er heel graag

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Fijne winkel met mooie kleding.

Goed geholpen en geadviseerd.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Zowel in de webshop als in de winkel wordt je altijd keurig geholpen en staat klantvriendelijkheid voorop is mijn ervaring.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Mooie artikelen, fijne bediening.

In de winkel Maastricht is er altijd een hele vriendelijke behulpzame bediening. Afhandeling v retournering verloopt soepel enduidelijk. Voor mij een hele fijne zaak. Vaak wisseling van kleding in zaak.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Word er altijd goed geholpen!

Altijd leuk om de winkel binnen te lopen. Je wordt altijd hartelijk ontvangen! Leuke collectie en attent personeel , ze adviseren goed en weten precies wat er voorhanden is. Ga er graag winkelen en ben tot nu toe altijd blij geweest met mijn aankopen.

Prettige persoonlijke benadering

Ik heb al meer dan tien jaar dezelfde verkoopster en dat schept een band

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Practige winkel, fijn personeel.

Heerlijk om in de mooie winkel mijn keuze te maken samen met het fijne personeel. Altijd volop keuze en aanbod.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mooie producten en goede service

Ik koop graag kleding bij Be One. Goede kwaliteit en goede service.

Goede keus

Vriendelijk personeel

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.