momenteel de beste dames website wanneer je iets moois wilt aanschaffen.

Snelle levering, mooie merken. Regelmatig geef ik jullie website door aan vriendinnen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

BeOne heeft een eigentijds aanbod van goede kwaliteit met persoonlijke service

BeOne heeft een eigentijds aanbod van goede kwaliteit met persoonlijke service .

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Persoonlijk, professioneel en mooie collectie!

Voel me altijd welkom en persoonlijk benaderd, het team in Leeuwarden kent mijn smaak en speelt daar goed op in, altijd gezellig en mooie keus in kleding! Mijn favoriete winkel.

Vriendelijk ervaren personeel

Fijne winkel met vriendelijk personeel , kom veel in filiaal Baarn . Goede collectie , alleen vind het jammer dat er merken alleen online te bestellen zijn , ben niet zo,n internet mens

Vertrouwen in Be-one

De aankoop wordt goed verzorgd en verpakt. Meestal na één dag afgeleverd. Retourneren is idem dito, ik had twee maten besteld.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Fijne winkel met veel keuze

Goed advies door prettige verkoopster.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Heel blij met deze webshop

Altijd correct en snelle levering

Kwaliteit

De kwaliteit van de kleding is zeer goed Koop vnl het eigen merk en dat blijft na veel wassen, prachtig

Top zaak.

Mooie collectie en vriendelijk, behulpzaam personeel. Kom er al jaren!

Goede merk kleding!

Al jaren koop ik mijn kleding bij Be One . Ook in de webshop. Heel blij met deze winkel. Goed en vriendelijke hulp en ook de klantenservice is prettig te benaderen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mooie collectie, vriendelijke en vakkundige bediening.

Ben al heel lang klant tot volle tevredenheid!!

Excellente service en prachtige collectie

Excellente service en prachtige collectie

Fijne winkel

Altijd heel vriendelijk en belangrijker nog, een eerlijk advies.

Prachtige kleding

Goede service en klantvriendelijkheid

zeer goed

zeer goed

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Slechte ervaring

Verkoopster gaf mij een slecht advies! Had een jas via de webshop besteld en in de winkel gepast in de Beethovenstraat. Bleek veel te groot…Verkoopster wilde alleen maar verkopen en keek niet naar de klant. Slecht advies!! Daarna geholpen door een andere verkoopster, die mij geweldig goed geholpen heeft. Ik heb een andere jas gekocht.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? N.v.t.

Uitstekend !

Diversiteit aan mooie merken en adequaat behulpzaam en vriendelijk personeel

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Be One is voor mij 1e keus.

Het vriendelijk, behulpzaam personeel geeft alle ruimte om rustig rond te kijken tussen de vele merken in de winkel. Bij vragen wordt goed advies gegeven. De sfeer is prima. Ik kom er graag en geef dit ook door.aan anderen.

Prima collectie

Lieve medewerkers staan klaar om goed te adviseren

Goede hulp bij kiezen kleding! Eerlijk.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Fijne winkel!

Als positief op heel veel punten

Zeer tevreden over Be-One Mooie betaalbare merken Heel veel vooral in de kleine maten Goede retour service en duidelijke on line shop Vriendelijke personeel

Heerlijke kwaliteit

Fijne ervaring met kwaliteits kleding

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mooie merken, fijne klantenservice en in maastricht fijne zaak en personeel

Top winkel en aanbod

Top dameskleding webhop!

Shoppen op de webshop van BeOne is een feestje! Veel keuze, materialen, kleuren en maten. Leuke acties en fijne klantenservice! Ga zo door!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.