Met mijn aankoop bij be one slaag ik altijd !

Ik kom al zo’n 25 jaar bij be one. Krijg altijd goed advies , service gericht , en hele fijne vriendelijke medewerkers!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Fijne winkel

Heel goed geholpen in winkel Drachten. Kledingadvies was voor mij perfect. Gelukkig niet bij alles wat ik aantrok “dat staat u goed”. Ik ging als zeer tevreden klant mét mooie kleding weer naar huis en ga zeker terugkomen

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Goed personeel, vriendelijk, niets is te veel en mooie collectie kleding.

Dit geldt voor B-One in HIllegersberg

Altijd prima

Assortiment en personeel altijd prima in orde

Goede vriendelijke service, en mooie kwaliteit kleding

Goede service, heel vriendelijk met eerlijk advies. Kleding is goede kwaliteit

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

snelle levering, mooie collectie, goed verpakt en goed retourbeleid

Betrokken.

Met aandacht en respect voor de keuze en durven geven van aanvullende adviezen en nuances.

In deze zaak voel ik me welkom!

Mooie collectie. Altijd vriendelijk en niet opdringerig geholpen. Kom er al jaren.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Fijne winkel met mooie merken

Wordt altijd fijn geholpen

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

wordt snel en netjes verstuurd

heeft veel merken die ik leuk vind

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

. Goeie service

In eerste instantie een zeer prettig telefonische uitleg gekregen om online een bestelling te plaatsen.

Fijne winkel om te kopen.

Hebben en mooie collectie en nog betaalbaar. Voor ieder wat wils.

Gastvrijheid

Ik kom heel graag in jullie winkel, omdat ik rustig rond kan en mag kijken naar de collectie. Heb ik vragen of wil ik geholpen worden dan staan jullie klaar. Mijn man die vaak meegaat kan rustig gaan zitten en krijgt altijd wat drinken aangeboden.

Zeer goed!

Online een groot aanbod van mooie merken en goed beschreven! Ik zou BeOne zeker aanbevelen.

Zeer tevreden over het team in Sneek.

Ik ben erg blij met beone in Sneek en wordt altijd deskundig en vriendelijk geholpen. Wies Prins.

Fantastische webshop

Mooie merken, snelle levering en bij problemen of vragen goed bereikbaar. Helemaal top!

Snel bezorgd en keurig verpakt

Ik ontving mijn bestelling al de volgende dag. Wat opviel was dat mijn mooie Marc Cain pull met zorg en aandacht was ingepakt.

Ben al meer dan 25 jaar trouwe klant

Ik kom al heel lang bij be one, omdat het assortiment mij zo bevalt. De laatste jaren kom ik bij de vestiging in Sneek. Heel vriendelijk personeel. Wel vind ik het jammer, dat het assortiment in de winkel zo beperkt is. Op internet zoek ik items uit,maar ga graag naar de winkel voor persoonlijk contact en om de stof te voelen en te passen.

Goed product, vriendelijk en correct

De keren dat ik bij BeOne iets gekocht heb, vaak online, was er een snelle levering, keurig verpakt, en daarbij mooie en leuke kleding. Ga zeker op deze manier door.

Altijd snelle levering, bij retouren snel het bedrag weer op je rekening.

Prettige communicatie bij contact.

Heel tevreden

Bestellingen zijn snel binnen en je wordt goed op de hoogte gehouden. Retouren worden ook snel verwerkt.

Aantrekkelijke collectie

Elk seizoen vind ik wel iets dat bij mij past.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Hier voel ik mij gezien.

Goede merken en vakkundige hulp

Vriendelijk en servicegericht personeel

Bij binnenkomst word ik herkend en zeer vriendelijk begroet. Er wordt drinken aangeboden voor de klant en gezelschap. Ik word goed en eerlijk geholpen. Als iets niet staat wordt er een alternatief geboden. Ga altijd met een goed gevoel de winkel weer uit, blij met mijn aankoop.

Fijne winkel leuke dames en goed geholpen. Natuurlijk ook hele leuke mode

Ben goed geadviseerd en fijn geholpen. Blij met de verschillende merken!!!

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.