Altijd wel wat moois!

En een lekker kopje koffie ☕️ toe.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Super winkel, kan daar altijd slagen

Super winkel, kan daar altijd slagen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Prachtige winkel, met leuk personeel

Ik vind het een fijne winkel, niet te groot en erg overzichtelijk.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Mooie kleding en goede service

De bestelservice van Be-one is uitstekend en de kleding van goede kwaliteit. Wanneer ik zelf naar een winkel ga, is het personeel altijd heel vriendelijk.

Mooie collectie, aardig geholpen, alleen te weinig mensen om te adviseren… drie klanten tegelijk helpen , is niet prettig! ook niet voor de klanten! Verder kom ik graag daar winkelen !

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Ik koop zelden of nooit kleding ergens anders!

Breed assortiment, groeit ook met de leeftijd mee!

Altijd heel behulpzaam

Altijd prettig advies in de winkel en uitstekende service, ook bij retourneren of ruilen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Prima winkels, uitstekende webshop.

Zowel verkoopsters als de dames van de klantenservice proberen je steeds te helpen het juiste artikel te vinden. Altijd vriendelijk! Veel mooie merken, goede website, zeer betrouwbare webshop.

Kleuren en kleding vind ik prachtig

Een mooie winkel waar je fijn kunt snuffelen en als je geholpen wilt worden kan dat ook. Leuke verkoopsters die graag moeite voor je doen om iets moois voor je uit te zoeken.

Mooie kwaliteit kleding, persoonlijke aandacht.

BeOne heeft een breed aanbod damesmode, mooie merken van goede kwaliteit. Du idelijke omschrijving van artikel op de website zodat je weet wat je koopt. De persoonlijke aandacht ervaar ik steeds weer als zeer prettig. Levering is altijd conform afspraak en netjes verpakt.

Super fijne winkel. Slaag er altijd.

De dames die er werken herkennen mij altijd. Ze weten een beetje mijn smaak dus samen komen we er wel uit. Leuke merken. Soms jammer dat ik nou net iets wil wat in een andere winkel hangt. Ook kwa merk. Maar goed. Fijne winkel en hele aardige dames. Een 10.

Erg leuke collectie

Mooie collectie in de winkel en goede adviezen van het personeel

Fijne webshop

Fijne webshop. Met mooie merken en een klantvriendelijke klantenservice.

Goede kwaliteit

De service bij BeOne is heel goed. De kwaliteit van de kleding is prachtig. Mocht er toch een klacht zijn dan wordt het perfect afgehandeld.

Pracht collectie enbfijn personeel

Online afwikkeling makkelijk

Duidelijke website met goede foto's van de items, makkelijk te bestellen.

Vlotte bezorging prettige hulp online

Fijne gezellige winkel

Het is gezellig om bij Be One in Woerden te komen. Een mooie collectie en fijn personeel. Ik hoop er nog lang te kunnen shoppen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

mooie merken en ervaren personeel

fijne winkel in Maastricht

Klantvriendelijk,hulpvaardig en eerlijk.

Al vele jaren kom ik in de winkels van BeOne. Omdat ik in Leeuwarden woon toch voornamelijk in Leeuwarden. Als de drukte het toelaat krijg ik ook drinken aangeboden als ik niet iets koop en dat schept een band!

Fijne winkel goede en ruim assortiment.

Prettige winkel ,waar ik altijd slaag.

Altijd gezellig

Kom hier al 10 jaar mooie kleding en heel fijn personeel. Dank je wel Nel voor de gezellige zaterdag ochtend en ook de andere dames.

Mooie kleding

Mooie kleding divers aanbod en snelle correcte levering.

Je bent er altijd welkom.

Eerlijk advies en opgewekt personeel. Je voelt je er thuis. Met goede koffie.

Een fijne winkel, met veel persoonlijke aandacht.

Een fijne winkel, met veel persoonlijke aandacht. Ook een goede service.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.