Fijne webshop met ook duurzame kleding!Snelle levering!

Goede service, snelle levering, klantenservice is b hulpza, meedenkend en vriendelijk. Kleding wordt keurig verpakt.

Geweldige collecties

Mooie website prachtige collectie .heel veel keus,en goed eigen merkBeOne .

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Fijne winkel met mooie collectie

Fijne winkel met mooie collectie

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

De sfeer in filiaal Zwolle is zo eerlijk en oprecht . Top team staat daar .

Staan gewoon fijne personen die naar je ‘wensen’ luisteren en met je meedenken. Zodat je met een fijn gevoel en de juiste aankoop de winkel verlaat. En ….. zeker weer terug komt.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Modieuze collectie van een goede kwaliteit

Goed advies in de winkel.

Fijne zaak

Alles perfect!

Mooie kleding van goede kwaliteit. Uitgebreid assortiment. Door klantenservice prima antwoord op mijn vraag. Bij verzending goed verzorgd en verpakt!

Een prettige winkel .

Nvt

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? N.v.t.

Ben heel blij met Be One als winkel en als webshop!!! Heel tevreden over het aantal mooie merken

Informatie via de webshop en bestellen ervaar ik als heel klantvriendelijk en zeker ook altijd hulpvaardig! Ga zo door! Super hartelijke lieve dames, hartelijk dank voor jullie geweldige service!!! De stijlvolle en mooie merken vind fijn om te zien en te dragen!

mooi kleding snel geleverd heel tevreden

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Leuke winter kleding momenteel

Super aardig personeel in Hilgersberg

Top bedrijf

Be-one heeft een prachtige kleding, de medewerkers zijn kundig, vriendelijk en doen hun best de orders direkt te verzenden. Kortom een top bedrijf.

Prachtig vest

met de invallende herfst ben ik blij met mijn mooie vest

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Ik ben prima geholpen.

Vriendelijk personeel en mooie collectie.

Mooie kleding

Gezellige winkel in oosterbeek

Bijzonder goed tevreden

De service en de levering van de kleding is perfect.

Prachtige uitgebreide collectie en zeer vriendelijk personeel!

Zeer uitgebreide keuze in luxe stijlvolle kledingsmerken voor de modebewuste vrouw. Mooi gepresenteerd in een zeer overzichtelijk webshop met zeer uitgebreide beschrijving van het artikel maar ook in de fysieke winkels wordt de klant aangenaam ontvangen door het supervriendelijke personeel. Samen met de verkoopster wordt de klant professioneel begeleid om een perfecte keuze te maken aan haar persoonlijke smaak. Kortom een top winkel!

Behulpzaam, oplettend. Fijne mix van merken.

Prettige winkel met vast personeel die terzake kundig zijn. Kleding is overzichtelijk opgesteld. Gevarieerd aanbod.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Een fijne winkel met prima collectie

In de winkel wordt ik meestal vriendelijk en goed geholpen. Bestellen via de web-side is geen probleem en mocht er iets retour gezonden moeten worden, dan vindt altijd binnen de gestelde termijn een correcte terugbetaling plaats.

Snelle levering en adequate antwoorden als ik vragen heb.

Zie onder

Prachtige kleding en super aardig personeel

Prima geholpen.

Retour zending ook netjes en snel afgerond.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Prima kleding en past goed als ik het bestel .

Mooie kleding en blijft ook mooi en past perfect. Bestel vaak online.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.