Online is alles perfect regelt en verpakt!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Klantvriendelijk en behulpzaam.

De merken spreken me aan.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Persoonlijk en inspirerend.

Fijn winkelpersoneel in Baarn, kom er al jaren en wordt iedere keer goed geholpen.

Goede kwaliteit kleding

Tot nu toe een goede ervaring in de sale. Mooie kwaliteit en in de sale betaalbaar. Klein dingetje is dat soms kleding in gedeeltes komt , voordeel is dat ik er dan sneller van kan genieten. Ook fijn dat er totaal foto’s zijn zodat je wat beter kan zien wat je kunt combineren, ik ben daar niet zo goed in.

Altijd vertrouwd

De ervaring is altijd prima ze komen de beloftes na

Mooie eigentijdse mode

Het is prettig winkelen bij BeOne in Drachten omdat de verkoopsters de klant terzijde staan bij het passen en goed adviseren.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Ik kan niets negatiefs verzinnen

Vaak bestel ik via de webshop omdat ik weet dat be-one betrouwbaar is, snel levert en als het niet naar wens is, is het geen probleem om het terug te bezorgen of -zenden. Bij ons in de omgeving is geen be-one winkel, vandaar dat ik het via de webshop doe. Het is me opgevallen dat de webshop een grotere keuze biedt dan de winkels. De webshop is erg overzichtelijk en makkelijk. De items worden getoond door mannequins via foto’s en filmpjes, dan heb je een goed beeld van het kledingstuk. Ben heel tevreden over de bestellingen, eigenlijk nooit een probleem en anders wordt het goed opgelost. Verder kan ik nog opmerken dat be-one mooie merken heeft in verschillende prijsklassen maar van goede kwaliteit.

Mooie winkels

Hele fijne verkoopsters in welk filiaal je ook komt

Trui van mooie kwaliteit

Modieuze kleding van goede kwaliteit

Ik koop bijna al mijn kleding bij BeOne. Prachtige merken en alle seizoen een mooie collectie.

Mooie kleding en goeie kwaliteit.

Uitstekende service

De bestelling kwam heel snel en goed verpakt zodat het in de brievenbus paste

Vlotte levering

Alles altijd vlot geregeld en een persoonlijk kaartje erbij

Gewoon prima

Ik ben altijd tevreden met be one

Ik ben al 50 jaar een tevreden klant van BeOne

Ik ben al meer dan 50 jaar een tevreden en trouwe klant van BeOne

Fijn geholpen bij de koop van heerlijke warme wollen truitje!!

Net mijn maat niet op voorraad in de winkel, niet getreurd, het werd direct besteld en naar mijn huis adres gestuurd! De volgende dag al bezorgd, Super blij mee!!! Goede kwaliteit kleding, en zeer behulpzame medewerkers bij By-One Woerden!

Bestelde artikelen arriveren altijd keurig ingepakt

Prima shop en webshop. Mooie kwalitatief hoge mode. Bezorging goed. Zou fijn zijn als retouren kosteloos zouden kunnen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

collectie is van goede kwaliteit

een uitgebreide collectie en elke keer weer nieuwe items er is altijd wel iets moois bij!

Zorgvuldig eerlijk, en vakkundig geholpen.

Mooie collectie slordige administratie

Ik vind de Be One collectie heel leuk en de website is inspirerend maar de administratie in de winkel vond ik slordig waardoor het wel ongeveer 10 dagen duurde voordat ik mijn geld terugkreeg na een retourzending.

Draagbare mode, goed materiaal

Prima bezorging en maten passen perfect.

Stijlvol en trendy in ieder seizoen

De collectie van Be One volgt de nieuwe seizoenstrend met bijbehorende kleuren maar zeker ook in combinatie met stijlvolle en soms best klassieke basisontwerpen. Door de jaren heen bouw je fijne garderobe zo op!

Ben in Leeuwarden altijd zeer tevreden .

Wordt altijd na tevredenheid geholpen . Wat ik altijd jammer vind , dat je geen punten krijg bij kortingen . In andere kledingzaken wordt dat nl. wel gegeven . Wat ik ook zo geweldig vind , de webshop .Inspirerend . Zo goed omschreven en je komt op ideeën .

Goede service, mooie producten

Positief

Heel goed , alles verloopt altijd heel vlot.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Tijdens mijn aankopen ben ik uitstekend geholpen.

Mijn ervaring bij Be One was uitstekend. Ik kom er graag weer.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.