Fijne zaak

Goed geholpen ze zeggen ook er luk alshet mij niet staat dat vind ik fijn

Mooie merken

Mooie merken , ik vind de combinatie,s die jullie laten zien , geeft inspiratie

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Mooie producten!

Bereidheid van medewerksters te assisteren/helpen bij aankoop vind in matig.

Vriendelijk en met goed advies geholpen

Hele aardige verkoopsters die niets teveel was om te laten passen

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Wordt altijd leuk geholpen denken mee en leuke kleren

Netjes verpakt en verzonden

Altijd is het een feestje als ik het pakket van BeOne ontvang! Het is mooi ingepakt en netjes verzonden.

Online twinset gesteld, helaas was de maat van het vest toch niet voorradig. Geld stond zeer snel op de rekening !! Gelukkig paste de kleinere maat ook.

Prettig geholpen

Hebben alle moeite gedaan om de juiste maat te vinden.

Positief

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mooie en leuke artikelen. Duidelijke website. Prima servive!

Positief!!!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

uitstekend

Prima, keurig ingepakt en vlot bezorgd

Prachtige winkel en collectie

Zowel in de winkel als via de webshop goede service en vlotte levering. Collectie is prachtig en van geweldige kwaliteit.

Goede service.

Broek was te nauw. Teruggestuurd en een maat groter besteld. Prima afgewikkeld. Ook wat geld betreft.

Prachtige kleding

In de winkel rondkijken en passen is een feestje! Goede, behulpzame verkoopsters.

Mooie collectie.

Vriendelijke bediening en leuke merken.

Goede service,

Goede service, zowel in de winkel als online. Mooi collectie met veel verschillende stijlen.

Is prima

Alles is prima

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Al lang een tevreden klant.

Mooie kleding van goede kwaliteit. Snelle levering en heel zorgvuldig verpakt.

Goede service, snelle levering en mooie kwaliteit van zowel kleding als accessoires.

Proma

Fijne zaak en benadering fijn

Prettig personeel

Je wordt prima geholpen en zijn oprecht als iets niet staat Ze proberen je niet iets aan te smeren

Mooie kwaliteit en unieke stijl

Hele mooie kleding van topkwaliteit Ga zo door!

Goed verzorgd!

Fijn aanbod en goede service, al zou de retourservice wel gratis mogen!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Super enthousiast over een mooie en veelzijdige collectie!

Super enthousiast over een mooie en veelzijdige collectie! Winkel graag in Be One in Barrn!

Goed prettig. Geholpen.Voor mij mij is Baarn de prettige winkel

Ü

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.