Fijne winkel!

Veel keus, goede kwaliteit en prima service.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Fijne shopervaring met goede service

Zowel online als in de winkel shop ik graag bij Be One. Mooie en overzichtelijke collectie met leuke merken. Online bestellingen worden snel en zorgvuldig verpakt geleverd, voelt als een cadeautje uitpakken. Ga zo door!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Ben heel blij met m’n nieuwe broek, gekocht op de website van be one Keurig verzorgd en netjes bezorgd dus heel betrouwbaar.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel

meer dan prima

ruime sortering mooie merken goede service altijd iets van je gading te vinden

Fijne mensen heel aardig pima

Echt geweldig

Snel en correct

Snel en correct geleverd online!

Hele prettige winkel !!!

Prettige en fijne winkel met zeer vriendelijke medewerkers en een mooie collectie waar ik van hou❣️

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Het vest doet niet helemaal aan mijn verwachingen.

Ondanks de sale nog €100 Vest blijft niet goed in vorm en pilt erg.

Fijne prettige zaak

Overzichtelijke website, goede koopervaring en daarna supervlotte levering. Eventuele retournering geen probleem.

Snelle verzending

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Altijd prettig geholpen en een uitgebreide veelzijdige collectie

Zoals boven beschreven Met name Nel ( filiaalmanager?) is een prettige rustige persoonlijkheid die niks opdringt en het ook eerlijk meldt als een kledingstuk minder goed staat of past!!

Netjes verpakt, snel geleverd. Niets op aan te merken

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Snelle levering en goed te retourneren.

Snelle zending.

Be One staat voor kwaliteit

Prachtige collectie . Mooi verpakt in zijdefolie en persoonlijk kaartje!

Vriendelijke bediening

Goede adviezen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Snelle levering en mooi verpakt

Plaatsen van een bestelling is eenvoudig. Daarna volgt snelle levering. Heel goed verpakt.

Prettige ervaring

Ik ben tevreden over de afhandeling van mijn bestelling en tevreden over mijn aankoop.

Goed.

Mooie kleding en een prachtige jas gekocht. Goed verpakt en snelle service.

Leuke winkels

Je wordt goed geholpen

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, mooie merken

Mooie collectie!

Er is ruimte om zelf rond te snuffelen en personeel is vriendelijk en paraat als ik een vraag heb. Dat waardeer ik!

Mijn bestelling werd snel en mooi verpakt geleverd. Be One chapeau!

Prima winkel

Mooie collectie sportieve en geklede artikelen en altijd fijn geholpen in de winkels

Mooie kwaliteit en snelle levering

Eén van mijn favoriete webshops. Ze hebben mooie merken van goede kwaliteit, een fijne website en ze leveren snel. Kortom een aanrader.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.