Gewoon perfect

Snelle levering keurig verpakt en fijne klantenservice

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Een fijne winkel/webshop met groot assortiment

Ik kom graag in de winkel, maar kijk ook regelmatig op de webshop.

Leuke mode en online goede service

Gezellig personeel in Bussum Zelfs de webshop is goed bereikbaar indien je een vraag hebt.

Perfecte service!

Alle bestellingen zijn mooi verzorgd. Snelle levering.

Accuraat, snelle levering, gedetailleerde product omschrijving. Keurig ingepakt met persoonlijke note.

Netjes

Keurig verzorgd en snel verstuurd

Positief.

1. Professioneel, behulpzaam, persoonlijk en betrouwbaar personeel. 2. Collectie kleding zowel kwalitatief als qua variatie en prijs in goed evenwicht.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Prachtige website waar ik graag besteld.

Goede duidelijke website.Mooie kleding en merken en vriendelijke dames als er iets is telefonisch goed geholpen.

leuke merken, inspirerende combinaties

leuke merken, inspirerende combinaties op lookbook goede aanbiedingen en vlotte service

Goed geprijsd.

Ruime keuze. Goede prijsverhouding. En prettig advies.

Stijlvol en tijdloos.

De stijlvolle, tijdloze artikelen die ik heb aangeschaft zijn blijvertjes en daarom zo fijn. Ze komen altijd van pas. Natuurlijke materialen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Klantvriendelijk

Begrip tonen en geduld. Ook op de hoogte zijn van datgene wat bij me past. Hulp geven indien nodig, en dan zich goed kunnen verplaatsen in de min en pluspunten van mijn figuur en de stijl die voor mij geschikt is. Vriendelijke dames met kennis van zaken!

Super service

Retour in winkel ingeleverd, geld binnen 2 dagen teruggestort

Goede kwaliteit en service

De website geeft snel en overzichtelijk de benodigde informatie. De levering van artikelen is conform afspraak

Top website met klassecollectie-kwaliteit!

Klein nadeel: retour op eigen kosten.

leuke mode.

kom graag bij BeOne of bestel via website. Best wel prijzig, maar dan wacht ik tot het afgeprijsd is. Zo kom je tot een tijdloze garderobe.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

prachtige keuze van kleding top

zeer goede ervaring met deze wepshop/winkel veel keuze van div merken.goede service. elke dag nieuwe aanbod op webside. ik ben zeer tevreden.kijk weer uit naar de naarjaars/winter collectie ook de damens in de winkel. perfect!

Fijne winkel, hele aardige verkoopsters

Bestellen via webshop gaat heel goed, snel in huis.

Complete webshop met uitstekende service

Een mooie webwinkel, met veel goede merken en ruime keuze. Overzichtelijke website met veel gedetailleerde informatie over de producten, waardoor de keuze makkelijker wordt en je niet vaak een verkeerde keuze maakt. Veel filters, waardoor je gemakkelijk kunt selecteren. Als er iets niet goed is, snel antwoord van de klantenservice en uitstekende service. Bij een retour snel geld terug. Heel tevreden!

In de winkel altijd vriendelijk en uitnodigend tot de vele keuze mogelijkheden en slagen in een mooie outfit❣️

Mooie kwalitatieve kleding

Het is een fijne winkel met vriendelijk personeel en vele mooie merken onder één dak!

Fijne winkel en website

De dames in de winkel in Woerden zijn vriendelijk en laten mogelijkheden zien en vertellen je eerlijk of het je staat. Ook goede ervaringen met de website, duidelijke informatie, makkelijk op te zoeken, bezorgen via post of winkel gaat vlot en goed. Als er iets is kun je de klantenservice bellen en wordt alles naar de wens van de klant opgelost. Een zeer tevreden klant!

Door leeftijd is online kopen een uitkomst,

Goede website, vlotte afwerking van de aankoop. Keurige verpakking. Informatie over tijdstip bezorging klopt altijd .

Pakket is altijd op tijd, kleding is mooi ingepakt.

mijn favoriete webshop!

Hele mooie mode, fijne merken, fijne service. Als er al eens iets niet helemaal goed gaat, dan wordt dat tot volle tevredenheid opgelost door de lieve dames van de klantenservice. Verder wordt de kleding heel overzichtelijk gepresenteerd met foto's, een filmpje en tekst met duidelijke uitleg met antwoord op alle vragen. Kortom: Top.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.