Betrouwbare site met veel keuze.

Veel goede modemerken. De informatie bij de kleding is uitgebreid en de maten kloppen. De kleding wordt keurig verpakt, daar is zorg aan besteed.

Keurig en netjes verstuurd

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Fijne producten en snelle levering, ook als er iets niet goed is direct reactie c.q. resultaat.. ga zo verder.

Ruim aanbod en snelle levering

Bestel al jaren bij Beone. De keus is ruim en de informatie duidelijk. De levering is over het algemeen snel. Goed communicatie bij vragen.

Altijd mooie kleding en de service + levering altijd tot mij tevredenheid

pakje kwam op gestelde tijd, terug sturen gaat eenvoudig.

goede web shop

Leuke mode, goede tel bereikbaarheid en vriendelijke mensen

Goede service online, snelle levering en snelle afwikkeling van eventuele retouren. Winkels erg afhankelijk wie je treft.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

De kwaliteit is goed

Snelle levering , altijd tevreden,laatste bestelling waren de artikelen te groot, helaas

Mooie kledingmerken, snelle levering online en vriendelijke service maakt mij blij, geeft vertrouwen

Het is fijn om te weten hoeveel aanbod er nog is per kledingstuk, zodat je gericht het moment van aanschafkeuzes kan maken. Aanbeveling: Broeken kopen vind ik nog heel moeilijk bij jullie. Is voor mij onduidelijk welk merk met welke pasvorm het beste past bij mij.

Prima service en fijn personeel

Prima service en fijn personeel

Helemaal goed

Snelle bezorging en prettig contact als het nodig is

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Ik ben zeer tevreden

Ik heb al vaker gekocht bij deze webwinkel. Ze hebben mooie merken en veel keuzes. Altijd snelle levering en als het niet bevalt en ik het retourneer dan wordt het bedrag keurig teruggestort .

Gewoon zeer klantvriendelijk.

In de winkel en digitaal altijd bereid te helpen, adviseren, ook bij retourneren. Kom al jaren bij Be one in de winkel voor al mijn kleding .

Mooie kleding ook leuke rokken

Snel verzonden netjes verpakt. Achter betalen. Maat een ding mis ik. Echt een retour portaal. Net zo handig. U weet wat er komt. En de klant heeft meer zekerheid. Maar jullie zeggen kom in de winkel passen. (Ik zou niet weten waar. Ook leuk het look ook je kan zien wat bij elkaar past.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Mooie kleding, snelle levering.

Bij Beine koop ik kleding. Mooie kleding; snelleclevering, goede service

Super goed

Altijd correcte afhandeling goede kwaliteit en prachtige merken bestel er veel

Geweldig .

Prachtige kleding en klantvriendelijk.

Professioneel en aardige verkoopsters

Snelle bezorging als ik online iets besteld heb

Geweldige mooie kleding

Je vindt er altijd iets wat bij je past!

Mijn favoriete winkel in Bussum

Echte aandacht, eerlijke mening. En vertrouwd niet te vergeten, Jantines team.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Prachtige kleding van goede kwaliteit met een klantgerichte benadering

Ben een fan van de Be One online webshop en bezoek graag, als ik in de buurt ben, een van de winkels. Super mooie collectie van goede kwaliteit en voor ieder wat wils. Vriendelijk en professioneel personeel waarbij de klant nog koning(in) is. Levertijd is meestal de volgende dag na een online bestelling waarbij de kleding altijd keurig verzorgd verpakt is.

Prima winkel

Goed advies en goede service

Goed assortiment / online service prima

Goed assortiment/ online service prima

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Veel keus en fijne service

Perfekt

Blij met BeOne

Ruime keus uit kwaliteitskleding, eigentijds met een objectieve omschrijving van de kleding. Maatadvies die klopt.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.