Vriendelijke Dames in de winkel Maar ook op de webshop werkt alles prima van retourneren tot weer de goede mt. Zeer tevreden

Fijne winkel.

Vriendelijk behulpzaam personeel. Online bestellen ook prima geregeld. Goede maatvoering

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Heerlijke winkel en ik hou van hun collectie

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Super,mooie webwwinkel.

Ik shop heel graag bij BE One,omdat het aanbod heel divers is,soms wat moeite met de maten het ene merk valt groter dan het andere en dan zou het fijn zijn als dat bij het artikel op de website staat.De levering is altijd op tijd je hoeft niet zo lang te wachten,de retour gaat ook super.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Geweldig mooie selectie kleding en goede service en advies

Juiste maat was niet aanwezig, voor mij on-line besteld en thuisgestuurd. Speciaalwasmiddel voor katoen/linnen/ ramie was voor mij gereserveerd zodat het in voorraad was wanneer ik het in de winkel ophaalde. Uitstekende service!

Uitmuntend

Klantvriendelijk, ze denken met je mee, snelle levering

zeer positief

positief

Fijne webshop, mooie merken, goede service

Paar leuke aankopen gedaan, blij mee! Prachtige collectie, goede kwaliteit en altijd vlotte levering!

Altijd goed !!

Mooie site, fijne goede vlotte hulp in de winkels. En vlotte bezorging door Post nl.

Tot op heden altijd tevreden geweest .

Behalve gisteren toen ontving ik een jumper met een vlek.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Altijd kwaliteit en goede service

Zowel in de winkels als in de webshop is de service top! Het aanbod is ruim, gevarieerd en goed geprijsd.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Gebruiksvriendelijke website met duidelijke foto's en omschrijving van de artikelen.

Mijn ervaring is zeer positief. De artikelen worden heel goed gepresenteerd en omschreven. Er is een ruim aanbod per merk. Het winkelmandje wordt niet verwijderd na een zekere tijd (zoals bij veel andere websites). Een klein minpuntje is dat Belgische klanten niet kunnen betalen met Paypal.

Fijne winkel met een mooie collectie

Bij Beone is het altijd fijn shoppen. Ze hebben een mooie collectie en ik word altijd prettig en deskundig geholpen. Aanrader!

topmode

Ruime en moderne kleding van uitstekende kwaliteit. Met mogelijkheid om te mixen en matchen. Vriendelijk personeel en goede service

Mijn zaak!!

BeOne is echt mijn zaak. Ik koop al jaren bij jullie. Personeel noemt mij wel eens, dag mw BeOne Wanneer ik op vakantie ben in Nederland loop ik alle zaken van BeOne af. Ze zijn allemaal leuk, maar die in Zwolle is echt mijn zaak met heel leuk en vertrouwd personeel. Gr Hetty ( mw Beone)

Fijne winkel om te shoppen.

De collectie waaronder het huismerk is divers en aantrekkelijk geprijsd o.a. door regelmatige sale, je wordt geholpen door vriendelijk winkelpersoneel.

Plezierige ervaring

Ik koop altijd on line, het wordt snel geleverd en prijs/kwaliteit verhouding is prima. Voldoende keuze en leuk om de gemaakte combinaties te zien

Mooie collectie en snel leveren. Schrok wel toen ik iets moest terug sturen en ruilen voor een andere maat. € 8,- Veel zaken geven een label voor terug zenden.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Prachtige mode en service

Altijd goed geholpen en heel mooie mode.

Een prachtig ML-jasje, snel geleverd.

Een prachtig ML-jasje, snel geleverd.

Prima webshop!

Ik winkel graag online bij Be One. Leuke mode en voor ieder wat wils.

professioneel

zeer kundig en vriendelijk personeel

Fijne winkel, goede service

Heel fijne winkel met mooie kleding

Zeer goede service

Ook bij retourzendingen nog steeds goede service

Snel geleverd, mooi verpakt

Een sweater van By-bar gekocht in de webshop van BeOne, werd twee dagen later bezorgd. Kwam binnen met handgeschreven kaartje. Prima ervaring!

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.