Goede collectie en goede hulp bij het uitzoeken.

Mooie collectie met goede merken, zo ook het eigen merk van Be One. Goede hulp bij het maken van mijn keuze.

Alles prima behalve….

Mijn ervaring met Be One is prima, alles zorgzaam verpakt en meestal binnen een week in huis. Helaas…. als het niet past kost het te retourneren pakket €8,25. Dat vind ik erg bezwaarlijk.

Goede kwaliteit kleding

Ik koop altijd mijn lange vesten. Blijven heel mooi

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Veel top merken

Zocht een bepaalde broek van Rosner. Snel gevonden, snel geleverd.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Altijd prettig, deskundig en objectief geholpen

Heel vriendelijk, prettige sfeer. Mooie collectie. Klantenservice perfect: retouren snel afgehandeld, reageert zeer snel en vriendelijk op email.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Wat ik besteld heb, is top

Aktijd goed

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Ik vind het een mooie winkel met heel veel mooie kleding

Ik koop nog wel eens kleding Ingeef ze een 8

Heel mooie collectie, ook kwalitatief heel goed!!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Geweldig!

Super snelle duidelijke service!

Vriendelijk,

Heel goed geholpen in Den Bosch Erg tevreden!

Aanrader

Mooie kwaliteit kleding en snel en netjes verstuurd. Blij mee!

Mooie, uitgebreide collectie

Er is altijd wel iets moois te vinden in de collectie van Be One

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Werd goed geholpen

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? N.v.t.

Ik maak een afspraak met Carola filiaal Drachten. Zij is erg klantvriendelijk en kijk op de kleding wat bij mij past. Wij komen er altijd uit. Ik blij en zij ook. Lina Roossien

Rustige warme sfeer

Deskundig en persoonlijke benadering

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Heel blij met mijn nieuwe jurk

Heerlijk rustig de hele winkel doorgetraind en prettige hulp en advies gekregen. Ben heel blij met mijn nieuwe juk en leuke truitje.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Oprecht eerlijk advies, daar heb jewat aan!

Op advies van de verkoopster mijn jas 1 maat groter genomen. Ben haar daar elke dag dankbaar voor. Hij past perfect, ook nu met wat een dikker shirt.

Helemaal mijn stijl

Prettig winkelen en goed personeel

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Altijd welkom om rond te kijken en zeer behulpzaam indien nodig.

Goede merken, altijd iets leuk te vinden en te combineren.

Goede collectie, goede service

Goede service, goed aanbod

Super service

Erg fijne webshop, snelle afhandeling

Marken die ich gerne trage

Es wäre toll wenn der Rückversand aus Deutschland etwas günstiger wäre.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

Snelle service.

Heel prettig

Uitstekend geholpen door een vriendelijke verkoopster.

Mooi aanbod van diverse merken en goed advies om tot mooie combinaties te komen.

Altijd een feest om de winkel binnen te lopen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.