Nee hoor goed is goed

Fijn bedrijf Alka

Prima producten en service!

Snelle en goede levering

nee

bestelling en levering verliepen vlekkeloos, extra contact was niet nodig.

Erg goed

Ik heb ook veel aan de berichtjes die ik af en toe krijg.

Hele fijne deo van een hoge kwaliteit

Erg goed

Tegemoetkoming bij aanbieden van een alternatief zou ik hebben gewaardeerd, ma dat ik al ruim 1 jaar producten bestel

Fijne deo. Geen zweetlucht meer.

Fijne deo. Geen zweetlucht meer.

Erg goed

Tot op heden ben ik zeer tevreden over de producten.

alles was netjes ingepakt en op tijd bezorgd de smaak van de thee en de greens is heerlijk

Helpt erg goed tegen jicht

Wel heel handig losse zakjes , gemakkelijk meenemen voor werk , weekendje weg of vakantie . Geen geknoei met losse poeder . Smaak is neutraal maar wel goed .

Ik gebruik de druppels in combi met magnesium en traumeel. Tip van mijn nicht die bij een drogist werkt en aan mijn handen zag dat ik last heb van mijn gewrichten (ws fybro). 6 oktober heb ik afspraak bij reumakliniek, maar nu, na 1,5 week gebruik kan ik s ochtends opstaan zonder eerst alles te moeten rekken omdat het anders teveel pijn doet te gaan staan. Ik leefde al zolang met die pijn dat ik het nieteens meer voelde (hoorde er gewoon bij). Dus t is nog erg wennen dat ik me weer normaal bewegen kan.

Ga zo door.

Top, erg vriendelijk en behulpzaam

Duidelijke webshop, snel geleverd

Nee

Dat alle contact, bestelling en levering prima verlopen is.

Ik vind Alka een erg fijn product

prima producten

Top! Fijne mensen

Goede service en fijne producten!

Ik heb geen contact gehad met klantenservice

Nee

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598