Laden reviews...
576 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de consistente kwaliteit van de producten en de brede selectie. De levering is snel en het personeel wordt positief genoemd. De beoordelingen bestrijken deodorant, thee en huidverzorging en geven vaak aan dat ze terugkomen voor heraankopen. De algehele feedback is positief en stimuleert herhaalaankopen.
Ik gebruik de Alka creme vooral tegen muggenbeten. Het kalmeert de huid en de jeuk is een tijd weg. Zo fijn!
20 July 2026
Ingrid
Roosendaal
Ben net begonnen. Aanbevolen door enthousiaste gebruiker. Thee smaakt goed.
20 July 2026
Grietje
Almen
Ik slik het nu enkele weken maar merk geen verschil
Beveelt niet aan
njusja
Venlo
Ik had regelmatig’s avonds voor het naar bed gaan last van mijn maag. Sinds Ik de druppels gebruik voelt die een stuk beter.
Marian
Zeist
Snelle levering en zeer goed deo. Geen irritatie en lange werking
Gerard
Deventer
Wij gebruiken Alka Tabs magnesium, bedoelt tegen kramp, soms denk je dat het helpt, maar toch gaan we zonder kramp het leven niet door.
H J
Capelle a/d ijssel
Makkelijk in gebruik en geen bijsmaak.
Lois
Sittard
De Alka thee drink ik iedere dag 3 grote mokken verdeeld over de dag. Deze thee zorgt ervoor dat de zuurgraad van mijn lichaam afneemt. Na slechts 1 week voelde ik dat er overeenkomstig mijn lichaam anders ging aanvoelen. Een prima resultaat en daarenboven ook nog zeer smaakvol !
Jean
Sittard
Jammer dat je de deodorant van 1 soort moet bestellen om korting te krijgen. Voor de rest prima. Lekkere deodorant
Ilse
Oosterbeek
vlotte levering van goede producten
15 July 2026
Monique
Zwolle
Sinds ik gebruik maak van Alka heb ik geen jichtaanvallen meer gehad. Dit is nu al meer dan 10 jaar het geval.
Leon
Kerkrade
was makkelijk te bestellen.
R.
Klarenbeek
Bloed is te zuur. Reumatoloog gaf alleen pijnstillers. Ben zelf gaan onderzoeken wat ik eraan kon doen. At veel produkten die zuurvormend zijn. Die vermijd ik. En neem elke dag druppels. Op vakantie vergat ik ze, direct weer pijn. Dus dit helpt absoluut. ,
Anja
Soest
Hebberig eerst in een winkel gekocht op advies van de verkoper voor een droge huis. Het werkte meteen en gebruik het nu elke dag. Ook na het scheren.
Henk
Neerkant
Ik heb in het verleden deze thee vaak gedronken. Zag hem op internet weer voorbij komen en heb hem besteld. Hij is weer als vanouds lekker. Snel geleverd en goede communicatie.
Carien
Asten
Ik heb mijn pakket nog niet. Volgens DHL was het adres onjuist. En kreeg bericht van DHL dat het terug gestuurd werd naar afzender. Ik heb onlangs telefonisch contact gehad met Alka en ze zeggen dat het goed moet komen. Het is een beetje vervelende situatie maar ik denk dat het probleem bij DHL ligt. Ik wacht nog af.
Greet
Cuijk
Ik ben een sporter en heb al meerdere deo’s geprobeerd. Sommige hielpen helemaal niet en sommige tot de avond. Alka deo doe ik op in de ochtend en tot de volgende dag geen enkele nare geur te bekennen.
Chris
Bilthoven
Ik ben al jaren klant bij Alka Vitae. Wat ik vooral zo fijn vind is dat je prima geadviseerd wordt als je vragen hebt over de producten of de toepassing ervan. Wat een fijne mensen aan de telefoon ook en niet te vergeten de kwaliteit van de producten die ze leveren: prima hoor!
Betsy
Zeewolde
Ik had deze deodorant gekocht tegen huid irritaties. Na de eerste dag smeren kreeg ik juist meer irritatie onder de oksel dan dat ik gewend was.
Beveelt niet aan
Jasper
Berkel-Enschot
Ik gebruik de crème en deo van Alka nu een aantal jaren. Ik heb een zeer gevoelige huid en kan maar weinig verdragen. De producten van Alka zijn zacht, hydrateren, zonder allergische reactie(s). Voor mij niets anders meer.
Sandra
Zwolle
Zolang Alka in Nederland verkrijgbaar is gebruik ik het . Meer dan 20 jaar geleden begonnen de eerste tekenen van Arthritis in mijn lichaam. Het hielp en helpt mijn lichaam nog steeds om beter te functioneren.
Angelika
Uden
keurig conform afspraak uit de bevestiging van mijn bestelling afgeleverd. Kwaliteit was mij al bekend. Dus een tevreden klant
Frank
Rotterdam
Dagelijks een paar kopjes Alka thee en het lichaam insmeren met de crème. Zo verzorg ik m’n lichaam van binnen en van buiten en ik voel me er goed bij.
T.G.
R.
Druppeltjes incl alcohol werken goed, tevreden over. Tijdelijk de druppeltjes gebruikt zonder alcohol die bevielen minder omdat zowel ik als mijn dochter buikpijn er van kregen.
M.
Steenbergen
Of mijn aankoop voor mij werkt weet ik nog niet. Maar het kopen verliep prima. Veilig betalen, super snel ontvangen.
J C
Rijswijk