Net gestart

Ik ben net een week gestart. Merk al wel dat ik minder trek in zoet heb. Gewoonlijk had ik na het avondeten altijd heel erg zin in zoet, dit heb ik nu niet. Daarnaast merk ik dat de stoelgang beter en regelmatiger wordt. Mijn doel is om af te vallen, maar hier kan ik nog niet zoveel over zeggen, zal over een paar weken hopelijk gaan blijken.

Deo van alka

Mn kids stinken niet meer naar zweet nu ze de deo van alka gebruiken Heel fijn!

een Aanrader

Jeel goed gezond assortiment, goede service en snelle levering

Helpt mij

Ook nog eens een lekkere kruidenthee

Tevreden

Ik ben gestopt met roken en daarop kreeg ik klachten aan een been waardoor ik erg beperkt was. Ik snoepte echt abnormaal van pijn en frustratie. Toen kwam ik Alka tegen. Ik was sceptisch maar heb het toch geprobeerd . Ik gebruik het nu 3 dagen. Het is ongelooflijk dat ik zo makkelijk van het snoep af kan blijven. Ik heb niks opgebouwd. Neem gewoon 20 druppels in een beetje water 3x daags. Ik ben er blij mee dat ik van mijn suikerverslaving af kom. Hoop dat ik nu af ga vallen. Het enige nadeel is dat ik steeds een gevoel heb dat ik dorst heb. Maar veel water drinken is gezond.

Het heeft mij van kleine pijntjes en ontstekingen afgeholpen. Bewegen is weer pijnloos.

Bij het jaarlijks bezoek aan podotherapeut klaagde ik over het hebben van pijn bij het lopen, alleen de eerste 500 meter, dan werd het beter. Hij vroeg of ik genoeg water dronk. En of ik nog andere klachten had. Hij adviseerde om op de site van alka te kijken. Misschien ligt het aan de verzuring van het lichaam. Na thee te hebben besteld en die ook te gebruiken merkte ik na enkele dagen dat de pijn minder werd, ook ontstekingen werden minder. Ik ben een week gestopt en de klachten kwamen weer terug. Dus opnieuw weer een bestelling gedaan. Eerlijk, ik gebruik de helft van de dosis, ik heb nog meer medicijnen en ben dus voorzichtig. Maar wel enthousiast!

Alka geeft mij vetrouwen dat ik goed bezig ben!

Al 10 jaar gebruik ik Alka nadat ik veel gelezen had over wat de balans in basisch en zuur in je lichaam en ik toch ondanks dat ik ontzettend veel groenten eet de verzuring op treed. ( getest met de teststrips) Ik ben begonnen met het basische water in de vorm van druppels en de green sticks en de thee daar zitten wel 50 kruiden in die ik zelf in de natuur wilde plukken maar daar komt het niet van. Op dit moment gebruik ik alles!!!! shampoo deodorant, thee, Alka greens een halve per dag. (een multivitamine, mineralen, groente, spirulina, chlorella enz en op dit moment Alka bitter (nieuw) erbij besteld. Ik gebruik dit pas 3 weken en het voelt goed. Ik ben iets afgevallen weet nog niet echt het effect! Hoe kun je dit meten? Daar zou ik nog wel iets meer van willen weten. Deze uigebreide review schrijf ik omdat als ik er over vertel aan kenissen dan lachen ze me uit. Verzuren het zal wel… nog nooit van gehoord zeggen ze dan. Lieve groet Maja

Alka geeft mij vetrouwen dat ik goed bezig ben!

Alka thee en deodorant 0% parfum. De thee helpt meteen zeer goed bij extreem lage zuurgraad ( gemeten met bioresonantie voor en na gebruik )

Heerlijk en fijn en lekkere thee

Ontzuren van je lichaam door door de thee te drinken

Goed product en snelle levering

Ik kreeg het advies om Alkalife te drinken om mijn zuur-base balans te herstellen. Resultaten zijn voor de langere termijn maar de thee smaakt en ruikt goed. Het product werd supersnel in in goede staat geleverd.

Uitstekende en verzorgende bescherming voor de hele dag

De creme achtige deodorant is zowel verzorgend als geur beschermend zonder agressieve bestanddelen. In de ochtend aanbrengen en de hele dag ok. Wel zou ik graag een vorm van navul verpakking zien in de toekomst zodat er minder plastic weggegooid hoeft te worden.

Ik voel mij een stuk beter na enige tijd gebruik

Ik gebruik de thee en zure druppels en ik voel mij er goed bij. Heb het idee dat het dus helpt. Minder last van spieren en gewrichten en vermoeidheid neemt ook af

Mijn huid is veel rustiger en heb geen allergische reacties hoop dat dit zo blijft.

Niet geschikt voor mij vanwege gevoeligheid voor kool

Vanwege de kool erin, ben ik destijds gestop met alka greens. In deze zit het ook, ik merk dat aan mijn darmen. Ik gebruik nu barleygrass , gerstegras, in combi met meer fruit en groente eten. Op zich is alka greens wel een goed produkt om je darmen/ zuurgraad gezonder te krijgen, te optimaliseren.

Prima product

Waarom worden de alka sticks verpakt in een superdure kartonnen verpakking? Heb er helemaal niets aan. Ik krijg bijna het idee dat de verpakkingen duurder zijn als het product zelf. En zo niet nodig! En voorheen als ik bij jullie bestelde kreeg ik nog wel eens iets extra's zoals een alka badzout of strips om je zuurgraad te meten. Dat is niet meer, heel jammer want jullie producten zijn duur.

De thee is heerlijk

Snelle bezorging en de thee bestel ik regelmatig

Goede ontzurings producten.

Drink al jaren de Alka ontzuringsthee en ben er zeer tevreden over. Beduidend minder last van mijn gewrichten. Ben ook tevreden over de service.

positieve verandering in lichaam

positieve verandering in lichaam

Fijne deo die goed zijn werk doet

Wij gebruiken hier allemaal de deo van Alka en ook de creme. Beide erg fijn in gebruik en ook nog met alleen natuurlijke ingrediënten.

Lekker en gezonde thee

Ik drink al jaren Alka thee als reinigende thee tegen verzuringsklachten zoals stijfheid in spieren, vermoeidheid en huidklachten. Ik ben er heel blij mee.

Ten eerste vindt ik de thee heel lekker en je merkt dat het zeker wat met je lichaam doet.Als ik het niet neemt nemen de klachten toe dus lekker blijven drinken

Goede producten

Vlotte levering en goede producten

Fijne deodorant. Heerlijk frisse geur.

Fijne deodorant. Werkt lang. Na sporten houdt het wel beetje op. Maar dat is naar mijn idee met elke deodorant zo.

Ik ben echt ontzettend tevreden!!!!

Ik gebruik geen andere deo meer dan die van jullie. Ook de crème en de thee is fantastisch. Ik baal alleen dat ik geen losse thee meer kan kopen. Ik wil nooit geen zakjes meer kopen vanwege duurzaamheid, dus ik koop daarom jullie thee niet meer ondanks dat hij fantastisch is.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598