Laden reviews...
651 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de consistente kwaliteit van de producten en de brede selectie. De levering is snel en het personeel wordt positief genoemd. De beoordelingen bestrijken deodorant, thee en huidverzorging en geven vaak aan dat ze terugkomen voor heraankopen. De algehele feedback is positief en stimuleert herhaalaankopen.
Om te beginnen had ik al een keer eerderder deze Alka thee gekocht bij een plaatselijke drogist. Mijn vrouw en ik vonden deze erg goed smaken. Vanwege het gemak hebben wij besloten de volgende bestelling online te plaatsen. De snelheid waarmee de levering plaatsvond vefrbaasde ons. Hulde aan Alka en de bezorger. Last but not least: de thee beviel ook deze keer weer heel goed.
Jan
Rosmalen
Goede ervaring en goede service en prima artikelen.
Ans
Gouda
Hele fijne deodorant, smeert fijn, plakt niet en je ruikt het de hele dag! Geen zweet meer.
Dorien
Eibergen
Sinds ik Alka-druppels gebruik, heb ik geen kalksnagels (meer).
1 September 2026
J.
Noordwijk
Sinds enige tijd aan de Alla thee. Wij drinken niets anders meer. Heerlijke smaak.
Akke
Hoogezand
Fijn te lezen dat de thee zo goed bevalt.
Ik ben geweldig tevreden over de service zowel als over de greens, zeker een aanrader.
Janneke
Eindhoven
Wat fijn te horen dat u geweldig tevreden bent.
Na 2 dagen heb ik mijn bestelling al ontvangen, keurig verpakt. En de thee is echt heerlijk.
Helma
Halsteren
Gebruik is nog te kort,voor een oordeel.
Beveelt niet aan
Theodorus
Voorschoten
Bij vragen over een product kunt u altijd contact opnemen met een van onze specialisten, 040-3040017.
Na 4 dagen gebruik iets minder opgeblazen gevoel
Margot
Best
Wat een mooi resultaat!
Makkelijk bestellen en snel ontvangen.
Rob
Brielle
Ik heb nog niet alles geprobeerd Maar welke ik wel heb gebruikt zijn lekker
Patrick
's-Gravenhage
Bij bepaalde maaltijden kon ik daarna flink last hebben van maagzuur, vooral ‘s nachts. Sinds ik deze druppels neem heb ik daar geen last meer van
Desiree
Hilversum
Wat fijn te horen dat u er zoveel baat bij heeft.
Gebruik nu al 2 weken de alka druppels en merk heel veel verschil. Had altijd last van obstipatie en ook continue eczeem uitbraken op mijn pols en handen. Sinds het gebruik is mijn obstipatie, dat volle gevoel en zelfs mijn eczeem plekken zijn zo goed als weg. De druppels zijn bijna op dus ga weer opnieuw bestellen en ook de alka thee, want die is oook heerlijk
27 August 2026
A.
Giessenburg
Ik gebruik Alka Greens al heel lang. Fijn dat er nu een mooie aanbieding was . Bedankt voor de snelle levering.
26 August 2026
Char
Leeuwarden
Prima spul, merk echt dat het opgeblazen gevoel al stuk minder is, ben zelfs al wat afgevallen, heb nu voor de tweede x besteld. Zal het blijven gebruiken!
26 August 2026
Ineke
Arnhem
Wat fijn dat het beter met je gaat en dat je ook al wat bent afgevallen!
Na het wassen erop smeren en je blijft de hele dag vrij van zweetgeuren. Mocht je een dag niet douchen is het zelfs nog perfect.
24 August 2026
René
Assendelft
Ik heb urine test stripjes gekocht en ik ben daar erg blij mee. Ik wilde graag weten of mijn urine te zuur of te base was. En dat weet ik nu dus.
23 August 2026
Jenny
IJmuiden
Ik ben helemaal fan van jullie product alleen heb ik een grote bestelling bij jullie gedaan en die is spoorloos. Nu weet ik even niet of ik nu opnieuw moet bestellen of dat ik mischien nog een compensatie kan krijgen. Ik ben een klant voor het leven dus vandaar dat ik het vraag.
Marinus
Amsterdam
Heeft u uw pakket al ontvangen? Zo niet dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice zodat zij kunnen uitzoeken waar uw pakket is gebleven, 040-3040017 of via [email protected]. Zij gaan het dan voor u oplossen.
Heerlijk met een scheutje gembersap, een goed begin van de dag.
Ariann
Burgh-Haamstede
Geen andere shampoo meer voor mij. Mijn hoofdhuid jeukt niet meer en ik heb ook geen droge lokken meer.
J
Almere
Superfijn te lezen. Dank voor het delen :-)
Prima website. Goede informatie over producten. Plasticvrije shampoo. Fijn product.
Karsten Jurjen
Tripscompagnie
Ik gebruik de mineralen nog te kort om een goede beoordeling te kunnen geven. Maar de bezorging van het pakketje ging zoals afgesproken, heel goed en de volgende dag kon ik het ophalen
Annelies
Groningen
Iedere dag drink ik Alka thee en voel me daar goed bij. Ook de crème en shampoo bevallen me prima en je kunt er lang mee doen@
EPM Els
Oosterhout nb
Deze Alka greens multi+ capsules zijn ideaal voor onderweg en voor het meenemen op vakantie en als vervanging voor mijn Alka greens in poeder vorm
Gert
Oosterwolde
De Alka crème gebruik ik voor mijn gehele huid. Het kalmeert mijn huid en irriteert niet. Fijn dat 1 crème voldoende is als totale huidverzorging.
Karin
Heemskerk
Fijn te lezen dat u zo blij bent met onze crème.
Esp 246
5633 AC Eindhoven