Op advies van een andere gebruiker en geprobeerd dus geslaagd smaakt prima ook koud heel goed te drinken echt lekker en we drinken meer blij mee ga het zeker door vertellen

Joepie

Heerlijke deo stick…en je ruikt echt de hele dag fris…geen witte strepen! Echt heerlijk zacht voor de huid en fijne geur ik had de citronella en de donker blauwe! Blij mee zeker nu in de overgang.

bestelling op tijd geleverd

De bestelling is op tijd en in goede orde geleverd.

Prima product

Lekkere thee, met andere producten nog geen ervaring.

Prima en goed verzorgd

Het werkt!

Minder trek in zoet, stoelgang stukken beter. Dus zeer tevreden!

Alles netjes afgeleverd, alleen niet later dan vermeld werd.

Helaas kwamen de producten niet de volgende dag zoals op de site vermeld stond. Maar verder super tevreden over de producten.

Ik gebruik al vele jaren de producten van Alka en ben een zeer tevreden klant. De producten die ik gebruik zijn; Alka deo Alka creme Alka basis druppels Deze laatste lieten mij heel goed zien wat ze deden.

Wow

Wow

Goede balans

Betere spijsvertering, darmen werken beter

Top product!

Zeer goede ervaringen met de deodorant van jullie!

Super snel geleverd

Ga de volgende keer zeker weer hier mijn bestelling doen.

Ik ben deze thee gaan drinken na veel klachten van pds. Ik drink het nu 1 week en ook grote glazen en mijn ontlasting is echt goed. Ook is mijn buikpijn zo goed als weg

Echt heel fijne creme

Handige verpakking, zo’n pompje. Met een hand te b er i eed n eed n. Geen gedoe met dopje. Fijne structuur en geen geurtje.

Pakket helaas niet ontvangen, DHL kastje was leeg.

Pakket helaas niet ontvangen, DHL kastje was leeg. Mijn man heeft direct met DHL en jullie klantenservice gecommuniceerd maar er is niets uitgekomen. Helaas helaas.......

Ik weet het niet, voel of merk nog geen verschil

Ik weet het niet, voel of merk nog geen verschil. Ben nu 1 week bezig

Helpt echt

Vanaf het moment dat ik 4 x daags een glas water met 4 druppels alka vitae neem voel ik me veel beter en vreemd genoeg ook energieker, mn jichtklachten zijn verdwenen

Kan niet meer zonder

Het helpt mij echt goed ben al eens even gestopt ,maar kon het gelijk merken.

Goede smaak van de thee

Ben nu een paar dagen de thee aan het drinken ,de smaak van de thee is niet sterk of zo ,maar lekker te drinken . Drink 2 grote theeglazen per dag mijn man doet ook mee en zelfs hij vind de thee heerlijk . Of ik straks verschil merk nu ik de thee drink ,dat weet ik nu in ieder geval nog niet. Ik zou zeggen ga het proberen.

Mijn geloof begint te groeien

Opgeblazen gevoel is wel wat minder, spijsvertering was al na lange tijd redelijk maar nu beter en afvallen zou een leuke bijkomstigheid zijn, opgebouwd en zit nu op 3x 20 druppels per dag dus nog maar net begonnen, ik heb 2 flesjes besteld en hoop zeker nog vooruitgang te gaan ervaren!!

Mijn diëtist adviseerde mij deze thee. Heb heel veel baat bij het reinigingsproces. Moet wel een paar keer naar het toilet, maar dat hoort erbij. Heb het inmiddels aan diverse vrienden aangeraden en ook zij zijn enthousiast over de resultaten.

Lekkere thee, ook lekker koud en fijne producten voor de huid. De Alka deo stick werkt goed en is fijn in gebruik, beetje stug dus wat meer wrijven maar verder dikke prima.

Fijn product snel geleverd

Deo voldoet heel goed

Helaas werkt het niet voor mij

Toch nog natte oksels

Nog even geduld

Ik merk nog geen verschil. Het is nog te kortdag. Ik kan jullie producten daarom nog niet aanbevelen omdat ik nog geen verschil zie. Ik neem daar de tijd voor.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598