Alka Crème is mijn redder!

Sinds ik Alka Crème en de Alka deo heb ontdekt enkele jaren geleden, gebruik ik als mijn standaard dag-en nachtcrème en deo. Vooral voor de geïrriteerde en droge huid is het geweldig. Ook al gebruikt bij jeukende en schilferende huid, ook voor deze klachten was het een oplossing.

Meer energie en minder mist in hoofd

Ik gebruik nu een maand elke dag Alka green. Wat een verschil. Al na 2 weken voelde ik me energieker en had ik een helderder hoofd. Heel fijn!

Mijn darmen en maag voelen zich geweldig. Thee maakt ze rustig De smaak is heerlijk

Immuunsysteem

Heb het gevoel dat mijn immuunsysteem beter is door deze thee.

Gevaarlijke wijziging

Er zitten nu te veel producten in die je niet met antdepressiva mag gebruiken. Ook is de nieuwe smaak niet goed. De vorige wijziging was ik snel aangewend. Maar deze nog niet. Ik heb liever de oude variant weer terug.

Snel geleverd en goede shampoo

De nieuwe shampoo van Alka is heel prettig

Erg jammer.

Heel jammer deze vernieuwing is geen verbetering. Het haalt het zelfs met twee zakjes niet .

Heb jaren lang last van jicht gehad, maar ben er nu voor 90% van af.

Prima geholpen

Prima geholpen

Snelle levering, heerlijke thee

Sinds ik deze thee drinken bijna geen last meer van mijn gewrichten.

Fijne verwerking van de bestelling

Ik gebruik de druppels nog maar een aantal dagen, maar qua smaak vrij neutraal en ga het trouw gebruiken. Tot nu toe een positieve ervaring, natuurlijk mede door medicijnen is de jicht verdwenen, hoop dat het middels de druppels ook wegblijft

super

ik gebruik het wanneer mijn lichaam erom vraagt en dat is meestal net na de wnter overgang lente. ben heel te vrede.

Jicht

Ik had onder mijn linkervoet enorm last van jicht, ik had een jaar of drie al Alka druppels gebruikt echter heden begon het weer, inmiddels m’n 2e flesje aangekomen, ik gebruik 2x per dag 5 druppels in een half glaas water en nooit meer last van jicht. In 1 woord fantastisch.

Al vele jaren boven verwachting.

Ik had jarenlang jicht-klachten. Tot dat ik begon met iedere avond Alka-kruidenthee te drinken. Twee koppen van één zakje getrokken. De smaak was even wennen, maar inmiddels vind ik de smaak van 52 kruiden heerlijk. En inmiddels al ruim 10 jaar geen jicht meer!

Superblij dat ik Alka heb ontdekt. Voel me echt goed met de producten. Bijv. de thee smaakt heerlijk, kan er echt van genieten. Snel geleverd.

fantastich fijn

ik gebruik het al jaren nu koop ik het ook voor mijn kinderen

De smaak is helaas wel veranderd in negatieve zin. Maar het weegt wel op tegen alle voordelen waar het goed voor is. Dus een prima product

Ben zeer tevreden als deel van mijn lifestyle

Dagelijks de producten in mijn dagritme. Bevalt uitstekend Gaat om thee, zalf, bitter, Spermidine en green caps.

Zachte en verzorgende crème

Ik gebruik de crème voor mijn gezicht. Het voelt heel fijn en verzorgend aan.

Heel fijn !

Dit is geen commentaar maar. Misschien een tip! Flesje shampoo is voor mij heel moeilijk om shampoo uit het flesje te drukken ivm mijn handen, een andere opening zou fijn zijn!

Alles is verlopen zoals het moet gaan

Reeds jarenlang gebruik ik pillen Die ALKA mij bijna maandelijks stuurt ik zou ook echt niets anders willen Ik blijf ze slikken zolang het nu nog duurt

Fijn!

Heerlijke thee waar ik me goed bij voel!

Fijn product

Heel fijn product de Alka druppels. En ook geen maagzuur meer. Een aanrader dus !

Heerlijke thee en fijne shampoo

Fijne producten!

Goed produkt

Alka zuurbases capsules gebruikt mijn man, om klachten, zoals jicht te voorkomen.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598