H����l vlot

Snel en keurig

??

Volledig OK

Prima, snelle levering.

Vriendelijk en geven goed advies

vlot

uitstekend

Prima, snel en netjes verpakt

Prima, open en vriendelijk

prima, geen problemen

Aanvraag vlekkeloos verlopen

Snel

Snel en accuraat

N.v.t

goed, maar vind het wel jammer dat we na onze bestelling kennis hebben gekregen van de korting.

goed en tevreden

heel goed

vlug en vriendelijk

Nvt

Prima, mijn vragen werden duielijk beantwoord.

yep

De bestelling liep vlot, wel een hapering in bij de laatste stap van de bestelling. Ik heb een bericht gestuurd en daarop snel een reactie ontvangen. De volgedaan werd de bestelling afgeleverd. Dik tevreden.

Vriendelijk en heldere uitleg voor hulp

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598