Nu ik Alka thee gebruik heb ik minder artrose klachten

Snel en goed

Lekkere thee!

Gewoon fantastische produkten

in alka greens wordt maltodextrose gebruikt wat een glycemische piek kan veroorzaken ... waardoor ik terughoudend ben om het dagelijks te gebruiken

geen opmerkingen

Ik kan nog niets zeggen over het effect van de capsules

Snel en betrouwbaar

Ruikt lekker.

Nee

Het was nogal spijtig dat in de kuur enkel base caps zaten en geen mineralen. Zoals bij de bestelling stond.

Mijn bestelling was erg goed. Alka Deo.

Ik weet niet heb ik niet afgesproken. ?????

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Het product is meer dan ok

nee hoor �lles duidelijk

snel verzonden.

Wat ik heb besteld was er erg vlug. Of het iets gaat doen weet ik pas over maanden gebruik. Alka bad voelt goed op de huid, dus ik denk dat het wel iets doet. Had enkel gelezen dat het water dan zou verkleuren. Dit is niet het geval. Over enkele maanden wil ik best de recentie aanpassen mocht het product het gewenste resultaat geeft. De website is overzichtelijk en de bestelling was snel bezorgd. Vandaar 3 sterren.

Top producten, genieten��.

Top en snelle levering

Alles in orde

De deo "smeert" wat lastig.

Geen opmerkingen

fijne producten

ok�

Heel goed produkt

Toen ik het badzout voor het eerst gebruikte, voelde mijn huid zo zacht aan. Ik heb thuis geen badkuip, maar ik doe dit badzout in heet water, was mijn gezicht en neem een ??hand- en voetenbad. Ik vond het geweldig nadat ik het een keer had gebruikt. Zuurbasis-druppels voelen zich ook prettig van binnen. Ik ben blij dat ik zo'n goed product heb gevonden.

I first found out about it through a 20% discount announcement on a retailer's social media. I bought bath salt there and after I bought other products online.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598