Tijdig en goed

Prima geregeld

hoe kompetent

ik heb hen verder niet gesproken. het ziet er wel professioneel uit. Ook het idee dat je persoonlijke vragen kan stellen, prima

Er waren wat problemen met de levering, maar dit is meteen netjes opgelost en had m'n nieuwe bestelling binnen een dag binnen.

De klantenservice medewerker was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ze gaf goed en handig advies.

Redelijk. Beloofd 1 dag, zijn er 4

Nvt

Prima. Volledig naar wens.

Goed.

Nvt

Heel snel en optijd.

Vriendelijk en beleefd.

Ging goed

Voor zover ik weet doen ze het goed

Super. Ik ben al heel lang klant en vind dat jullie altijd heel goede info geven.

Ronduit super

Geen ervaring mee

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598