Niks op aan te merken

Soepel en vlot

Prima, duidelijke site

Snel

Goed advies

heel vlot ,pakje al na 3 dagen Super!!!!

fantastisch ,heel vlug antwoord op mijn vragen

Super snel

?

Goed, snel Wel veel losse folders waardoor ik overzicht kwijt raakte. Ik miste kort en bondig overzicht wat en hoeveel te gebruiken om op te starten, als kuur en als onderhoud.

Snel en duidelijk

Correct en snel

de bestelling & levering verliep perfect

zeer goed

correct !

naar wens

Geen kontakt mee gahad

Prima, correct verpakt

Nvt

Super goed

Super, interessant foldermateriaal

Top. De producten werden compleet en tijdig afgeleverd!

Nvt

prima.

Heel goed. Duidelijke uitleg.

Al enkele keren een bestelling gedaan en ben zeer tevreden van jullie producten en levering

Ben nog niet in contact moeten komen .. want bestellingen zijn telkens goed verlopen.

Wij bestellen al jaren en het gaat altijd prefect

niet nodig gehad

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598