????

Super goed

Sinds ik alka gebruik heb ik geen last meer van jicht en alka creme gebruik ik ook al jaren mijn huid is voor mijn leeftijd 86 jaar bijna nog glad vele jaloerse opmerkingen gekregen in de zin van een compliment, mensen denken dat ik botox of zoiets gebruik gewoon Alka creme zeg ik dan en laat de container zien. Hoop dat ze het ook zullen proberen.

Even wennen aan de smaak maar prima te doen.

Levering was snel

Deo vind ik iets minder of is dit omdat ik neutrale geur heb gekozen?

Nee

Erg tevreden over de thee

Bakingsoda is onzin.

Ok

Ik ben pas 10 dagen bezig met de ontzuringskuur. Ik voel mij al meer energiek. Ik ben reuze benieuwd hoe de rest van de maand zal gaan

Klantenservice nog niet hoeven raad te plegen.

Fijne producten!

Nvt

Ik stond verbaasd van de grootte van de deodorant met een heerlijke geur!

Goed!

Goede producten, correcte levering

Als gezondheidscoach heb ik Alka al aan veel mensen aanbevolen.

Heel correct

Nvt

De DHL bezorging is niet goed. Ik moest het zelf ophalen bij een service punt.

mijn ervaring met jullie klantenservice is goed.

Nee

Gebruik al jaren Alka met tevredenheid

Eenvoudig en snel geleverd

Prima.

doe zo verder

Niet.

Nee hoor

Geen idee, had ik niet nodig

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598