Netjes verpakt, goede omschrijvingen en een snelle levering.

Alles verliep vlotjes.

Niet nodig gehad

perfect

Snel, duidelijk en netjes!

Klantvriendelijk en duidelijk.

Heel goed en snel!

Nvt

Prima. goede informatie en keurige levering

netjes

Heel vlugge levering !

Zeer tevreden !

ok�

Uitstekend! Leuk en goed gesprek gehad!

Niets gevraagd aan de klantenservice

Makkelijk bestelproces en snelle levering

Geen contact mee gehad. Wel keurig per e-mail een bevestiging van mijn bestelling.

Snel en goede service

Normaal

Niet nodig gehad. Wat een onzin dat ik nu na 1 week gebruik iets moet beoordelen dat pas na21 dagen resultaat op kan leveren!!! Daarom een onvoldoende, maar dat slaat natuurlijk niet op de werkelijke werking van jullie kuur.

Voor deze korte interactie: goed Maar de kwaliteit van jullie product moet ik nog aan de lijve ondervinden, dus ik schrijf nog 'neen' voor aanbevelen want ik weet het nog niet.

goed en snel

niet nodig gehad

Heel snel zelfs met de corona! Super tevreden

Geen contact mee gehad.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598