Volgens afspraak.

Snel en helder.

Perfect en snel

Geen gebruik van hoeven maken

Prima, snelle levering

nvt

Precies, zoals jullie aangaven

Heel erg goed, snelle levering, en duidelijke informatie toegevoegd bij het product.

Snel, dachten mee en kennen de producten goed

Goed, het bestelde was snel en goed verpakt in huis.

Geen contact mee gehad.

n.v.t.

Mail, uitstekend

via internet

Was wat tegenslag door corona

Heel correct!

Correct

netjes en snel

Super vriendelijk, werd zelfs gebeld door een medewerker met het advies om een ander product te bestellen voor mijn jicht probleem. Heb echt een deskundig advies gekregen. Sinds het gebruik van de basische druppels, ( ben nu een week bezig ) heb ik nog maar 1x mijn medicijnen gebruikt. Ik heb het gevoel dat deze goed hun werk doen, mijn advies aan iedereen met een jicht probleem is om deze druppels te gebruiken. Zou ik na 15 tot 20 jaar jicht dan echt iets hebben gevonden wat wel werkt zodat ik mijn medicatie kan laten staan ? De toekomst zal het leren.

snelle en correcte levering

nvt

Helemaal Goed!

snel

geen idee, gewoon bestelling online gedaan

Ernstige vertraging op levering

Overload neem ik aan !

Niey van toepassing

Zie boven.verder geen contact mee gehad

Heel service gericht.

de betaling van mijn bestelling verliep moeilijk. Toen ik met mijn visa kaart wou betalen kon ik de lettercombinatie op het einde niet invullen, nogmaals geprobeerd en terug hetzelfde probleem en toen ik terug ging naar de vorige pagina was het blijkbaar toch gelukt. Maar toen ik naar mijn mails keek was de eerste bestelling toch gelukt en had ik plots het dubbele besteld wat natuurlijk niet nodig was. Dit zou toch duidelijker moeten zijn bij afrekeneing.

geen gebruik van gemaakt

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598