Hele fijne creme

De creme wordt gebruikt door de hele familie als dagcreme op gezicht. Vooral fijn voor puber dochter, haar gezicht knapt er echt van op.

Zeer teleurstellend

Gebruiken het nu ruim een maand , gevolg zweer lucht in kleding , onder oksels. Doet helaas niet wat je er van verwacht. Contact gehad met klantenservice, antwoord; is een hygiëne product, terug nemen duen ww niet, geld terug doen we niet , alternatieven geven, doen ze niet! Kortom ; 30 euro voor 2 deo , totaal geen service, nooit meer!

Goede producten

Lekkere thee en fijne deodorant, ik kan niet tegen spuitbussen maar vaak werken deodorant sticks niet goed maar deze van alka is heel fijn

Goede zalf

Ik heb hem voor jeuk gekocht hij smeert goed Klachten zijn minder

Goede producten!

Ik start ermee mijn dag op. Voel echt meer energie sinds ik Alka green neem. Ook de thee drink graag 2 koppen per dag. Van de deodorant ben ik al jaren fan. Die is perfect. Sinds kort ook de Alka bitter aan het proberen. Tot nu toe prima. Ik ben een Alka fan! Ook de levering is erg vlot.

Maakt deel uit van mijn gezonde leefstijl

Heb zeer goede ervaringen met green caps, spermidine, ALKA crème, zuur base druppels , thee en bitter

mee begonnen en voelde direct verschil. Mijn spijsvertering komt beter op gang. Ben heel tevreden en je went heel snel aan de smaak. Dronk eerst met wat water, neem het nu puur.

Lekkere thee

Sinds we de thee van Alka in huis hebben drinken we geen andere thee meer. Elke dag wordt er minstens 1 maar vaak ook 2 potten gezet. Echt een heerlijke thee.

Supplementen die echt goed werken.

Omdat ontzuren d.m.v voeding maar moeizaam lukte heb ik 3 maanden zuur-basis capsules geslikt samen met alka greens caps ter ondersteuning en de basis kruidenthee. Merk goede verbetering en ga er mee door. Fijn dat ik bij mijn 1e beste bestelling een paar proef zakjes alka greens multi+ kon uitproberen omdat ik niet wist of ik het zou lusten.

Gebruik het nog maar kort

Ik heb de Alka thee 2xp/d voor mijn artherose deze is niet verergerd dus helpt het mij ,sinds kort ook de Alka zuur- base druppels 2x p/d hier kan ik nog niets over zeggen maar kwaad kan het niet, mijn immuunsysteem hoop ik hiermee op de krikken.

Prima produkt, goede service

Ik gebruik de Alka tabs voor de (met succes) bestrijding van mijn jicht. Ook mijn zoon in Griekenland gebruikt ze ook, met succes.

Uitstekend!

De Alka crème vind ik een uitstekend product voor de droge en gevoelige huid van van mijn lichaam. Het trekt snel in en is geurloos. Voor mijn gezicht is het helaas onvoldoende.

Positief

Ben blij met alka bitter Omdat het ook gedoseert gebruikt kan worden zodat lichaam eraan kan wennen. Ik heb veel minder last van winden. Dus het werkt voor mij prima. Ik ben tevreden

Geen goede ervaring

Ik ben jammer genoeg ziek geworden van de thee! Retour gestuurd naar overleg met met klantenservice!

Geen idee of het helpt

Smaak is prima te doen, puur een beetje appelazijn-achtig maar minder sterk. Geen idee of het helpt voor darmflora en vetverbranding oid want gebruik het pas 2 weken 2x per dag. Ik heb er in ieder geval geen last van. Ik vind het wel vrij prijzig en verwacht dat het flesje binnen een maand op is als je het 3x per dag gebruikt.

Matig

Helaas nog niet de ervaring dat de trek in zoetheid afneemt en ook nog geen verbeterder spijsvertering

Heel goed!

De kleine pijnlijke plekjes bij mijn lymfe knopen waren door het innemen van de druppels, na een paar dagen al opgelost. Pijn komt door verzuring. Gebruik het nu elke dag 2 x 4 druppels en nergens meer last van. Ook pijnlijke gewrichten hebben er baat bij.!!

Smaakt goed

Ik denk dat het gezond is , maar of er echt 52 verschillende kruiden in zitten is moeilijk te geloven.

Vanwege matige nierfunctie niet aan te bevelen

In de eerste instantie was ik tevreden . Echter , ik heb een matige nierfunctie en dan is dit product niet aan te bevelen vanwege alle ingrediënten . Helaas .

Wennen

Ik krijg veel gerommel in mijn darmen Misschien niet goed samen met omeprazol, ik heb maagbreuk. Uitvinden hoe ik dit kan gebruiken

Zo vies

Ik vind het heel jammer had echt gehoopt dat het wat voor me zou zijn maar ik vind het echt zo vies. Krijg het niet weg. Misschien iemand tips? Heel erg welkom. Gebruik ook de thee daar wel heel erg tevreden over.

Geweldige creme

Alka basische creme vervangt alle andere creme en is geschikt voor alle huid types en geeft een aangenaam huid gevoel en trekt snel in en geeft de huid rust.

ALKA Greens (zakjes) Geen prettig smaak

Ik moet mij elke keer overwinnen om het te drinken. Als de zakjes op zijn stap ik over na capsules. Werking van dit product is goed

Probleemloos besteld en punctuele bezorging.

Het product is precies zoals beschreven en de bestelling ging vlot.

Prima produkt en prima bedrijf

Ik bestel al jaren mijn Alka thee direct bij Alka Nederland. Het bedrijf levert stipt en snel. Nooit problemen gehad en af en toe wordt er een verrassing meegezonden. De thee is uniek van samenstelling en smaakt bovendien goed. Gekoeld in de zomer is het lekker en gezonde verfrissing. Warm aanbevolen.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598