Snel

Uiterst correct

prima, snelle levering van proefpakket

n.v.t.

alles keurig en netjes geregeld

Heb geen ervaring met de klantenservice

Vlot

Vriendelijk en behulpzaam

helemaal perfect!

uitstekend

snel en zonder problemen

Super, onlangs jullie nog gecontacteerd rond info voor de alka druppels tegen verzuring voor een persoon met een beperking, die vaak last heeft van niergruis. Ik heb een heel uitgebreide en vooral verhelderende uitleg bekomen en werd zeker niet afgewimpeld, waarvoor mijn dank. Ik bestel vaak ook voor andere personen de thee, badzout en cr�me, met steeds grote tevredenheid bij de gebruikers hiervan.

Heel precies klaar gemaakt

Niet gebruikt

Prima. Goede service.

Geen contact mee gehad.

Nvt

Voor zover van toepassing ok

Geen gebruik van gemaakt

Snel

Geen gebruik van gemaakt

Snel en netjes ontvangen. Thee smaakt prima, niet chemisch maar proeft de kruiden en in bijgeleverde glas lekker te drinken

Geeft duidelijke info over de verzending

Prima, super snelle levering.

Nvt

Ging heel goed

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598