Het product help echt maar toch nog soms jicht

Ben benieuwd naar de effekten van het ontzuren op mijn lichaam, na 1 week al minder spierpijn, maar nog steeds erg moe.

Gebruik het al jaren

Altijd goed

nu voel ik hoe belangrijk je alkalisch versus zuur balans is om alle lichamelijke problemen weer op een gezond niveau te krijgen en te behouden.

Geweldig goed, echt advies dat bij mij persoonlijk past

Heel tevreden de creme is een zeer zachte creme voor mijn huid, toppertje bedankt

Alles was goed geregeld

De creme werkt uitstekend

Geen ervaring met de klantenservice, was niet nodig

Soms nog wel zweetgeur helaas.

Goede deodorant, zelfs soms voor meerdere dagen

Niet van toepassing

Een mooi product, ruikt heerlijk en ben na een dag nog steeds zweetlucht vrij!

Zeer tevreden over ze

Ik ervaar geen enkel probleem

Prima.Niets op aan te merken

N.v.t.

Goed product

Nee

Vriendelijk en duidelijk qua informatie.

Eerste deo die echt werkt! Zal t iedereen aanraden

Netjes ingepakt

Deo, super goed. Ook na een dag zware arbeid, geen zweetlucht.

Daar heb ik geen contact mee gehad.

Deo stick, ruikt subtiel naar aangename zeep. Zonder overheersend te zijn. Gemakkelijk in gebruik. En werkt ook zeer goed. Zeer tevreden.

Superfijne deodorant, enige die ik verdragen na het scheren.

Perfecte service, snelle levering

Ik vind de deo een heel fijn product

Ik ben super tevreden over mijn bestelling kan het iedereen aanbevelen.

Niks verplicht!

Prima,veel verpakking!

Alka druppels werken goed. Geen last van jicht meer en heb het onder controle. Elke morgen voor ontbijt nu een glas water met de druppels op de nuchtere maag.

Goed en snelle levering.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598