Zoals behoort. Tot in de puntjes.

Geen contact met medewerkers gehad. Online bestelling geplaatst.

Ja goed professionele service

alles verliep perfect het opzoeken van de producten online en daarna werd alles goed verhandeld en de levering was snel en goed ; alles netjes verpakt . Hoedje af voor jullie

alles vlotjes en snel

Geen ervaring mee, komt natuurlijk omdat alles prima is gegaan

Prima! Een probleempje met de postbezorging gehad, maar daar werd netjes en heel vriendelijk over gecommuniceerd en het is snel opgelost.

Bijzonder vriendelijk, een voorbeeld voor andere bedrijven!

Prettig gesprek en informatief

Ja ging goed

Heb niets bij de klanteservice besproken.

Correct

De bestelling verliep vlot, ik had de druppels en calciumtabletten dringend nodig. Dezelfde dag kreeg ik een orderbevestiging, en s' anderendaags mocht ik mijn pakketje al ontvangen!

Voor de twee keer dat ik de klantenservice nodig had, echt een voorbeeld hoe een webshop moet zijn. Ik kreeg telkens een goede uitleg over de producten. Momenteel heb ik de klantenservice niet veel nodig, aangezien ik meer dan 5 jaar de Alka druppels gebruik.

je besteld en het word bezorcht, gewoon zoals je zou verwachten,

Niet nodig gehad omdat alles naar wens verliep

goed met een fijne begeleiding en advies

goed en zorgzaam

heel vlotte bestelling maar de levering bleef op zich wachten

voldoende uitleg over de producten

Keurig

Ik heb via internet besteld

orderafhandeling snel. Levering ook netjes volgens planning.

Niet nodig gehad, had al eens eerder produkten van Alka gehad

OK

Helemaal naar tevredenheid

Eenvoudig: online bestellen en met Ideal betalen. Een of twee dagen later ligt de bestelling in de brievenbus.

Ik heb uw klantenservice tot op heden niet nodig gehad.

snel, zoals beloofd

geen contact gehad

Heel goed. Heel fijn, snelle levering, duidelijke informatie over producten, kosten en levering.

Uitstekend, zoals we van Alka zijn gewend.

Actief, een luisterend oor, meedenkend over mogelijkheden.

Ik heb geen contact gehad met de uw klantenservice. Maar jullie website is duidelijk en overzichtelijk, ik neem dan ook aan dat de klantenservice ook prima zou zijn. Ik heb uw producten al bij meerdere mensen aanbevolen

Prima en voorspoedig

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598