helemaal Prima

Uitstekend zoals gewoonlijk

Competent, en perfecte dienstverlening

Perfect, ik had een probleem om met bankcontact te betalen en werd geholpen door een vriendelijke dame om mijn bestelling met een overschrijving te betalen via home Banking, dat is perfect verlopen door de gegevens die ze mij per mail doorgestuurd heeft, nu hoop ik een dezer dagen mijn pakje te ontvangen en is alles vlotjes verlopen.

Vlot en goed

Niet nodig gehad

zeer vlotjes. Aangenaam verrast. Zeer vriendelijk.

Optimaal. Houdt rekening met ieder persoonlijk, wat ik zeker op prijs stel.

al eerder producten besteld, dus was al bekend met alka. Goed te lezen dat de creme in een betere tube wordt gedaan

Vriendelijk geholpen aan de telefoon.

DPD als afleveraar vond ik niet de beste keuze.

Die werkt voor mij prima !

Vlot, geheel naar wens.

zeer behulpzaam, en super snel

zeer klantvriendelijk en behulpzaam

nvt

Beide correct

Eigenlijk precies zoals eerdere bestellingen. Dus s,middag,s besteld , andere dag keurig verpakt binnen gekregen.

Geen ervaring , altijd on-line besteld

Prima, makkelijk te bestellen en snel thuis geleverd. Voordeel is dat je er niet voor thuis hoeft te blijven en gewoon door de brievenbus wordt verzonden!

Nog geen contact mee gehad.

Geen gebruik van gemaakt

Prima .k

Niet nodig gehad

Geweldig. Volgende dag afgeleverd en ook een melding dat je niet thuis hoeft te blijven

Alles verliep heel vlot

Snelle en correcte levering! SUPER

heel goed

digitaal goede info o.a. over de levering.

Uitmuntend

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598