Prima , snel en keurig op de hoogte gehouden

Geen ervaring mee

Prima dik tevreden

Wij zijn corect geholpen we hebben het via internet besteld en het is corect geleverd

????

????

Prima.

Zeer goed.

Zeer vlot en netjes.

Een vraag gesteld, en ik kreeg gelijk antwoord.

Prima, heb alleen 1 minpuntje, pompje alka cr�me doet het niet! Moet tube open knippen??!

Nog niet van toepassing

Super goed!!

Super goed!!

De dag na het plaatsen van mijn bestelling werd alles geleverd. Heel netjes ingepakt. Ik ben super tevreden!

n.v.t.

Snel, zonder problemen, precies zoals je het zou verwachten. Voorbeeld voor anderen. En, een glas als verrassing kado, Hartelijk dank!

geen contact geweest

Super. Keurig geleverd wat ik graag wil hebben.

perfect

aangenaam om zo snel antwoord te krijgen

Goed en snel

Ook goed duidelijke uitleg

helemaal top

Nog nooit nodig gehad.

Ik had geen klantenservice nodig

Snel

geen klantenservice nodig gehad

Geen contact met klantenservice gehad is nog niet nodig geweest

Snel en lekker soepel

Prima, zeer tevreden.

Nvt

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598