Nee

Ik reageer heel goed op de thee en de groene basis poeder! Veel minder last van pijn in de gewrichten

Nee, met dank

Neemt langdurig alle zweetgeurtjes weg. Top product!

De deodorant is heel goed. Ook voor de zeer gevoelige huid.

n.v.t.

Top product!

Snelle en correcte afhandeling en verzending.

Nvt

Nvt

Overzichtelijke website, snelle bezorging en deo werkt prima. Geen zweetgeur meer (maar een frisse geur)

Ik vind de geur echt niet mannelijk

De druppels zijn vies Ik weet nog niet wat het effect is en of ik het vaker ga gebruiken

Er was iets mis gegaan met mijn bestelling en Bathalie stuurde de bestelling gewoon opnieuw op! Heel klantvriendelijke klantenservice!??

Als optie een standaard pick-up shop opnemen

Klacht hersteld

Ik gebruik al 2 jaar de alka druppels zuur base. Bevalt uitstekend.

Geen ervaring mee gehad.

De deodorant werkt goed, maar was erg zacht en brak af meteen bij het eerste gebruik. Na contact met de klantendienst werd meteen een nieuwe versie toegestuurd, die ik met veel plezier zal testen. De deo als cr�me doet in elk geval wat ie moet doen!

Goede en snelle service

zo door blijven gaan jullie zijn een top bedrijf met een super product

top service

Nette snelle levering goede producten

Heb ik geen gebruik van gemaakt, heb gewoon mezelf goed ingelezen n besteld

Fantastische deo??

Goede producten

Gebruik Alka al jaren ivm fibromyalgie. Top!

snelle en keurige levering . De thee smaakt ook nog lekker ook

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598