Prima, ik heb precies gekregen wat ik had besteld en binnen de gestelde termijn

Gied

perfect

goede duidelijke informatie

de aflevering ging niet zoals afgesproken. Op de door de vervoerder afgesproken tijd niet gehaald!

Ik heb geen contact gehad met de klantenservice.

Ik heb 8 dagen gewacht op mijn pakje dan naar klantendienst gebeld en vermeld dateer bij koerier een probleem was. Dadelijk heeft de dame van customer service actie ondernomen en de volgende dag was mijn pakje er.

Prima.

Nvt

Goed en snel.

Werd goed en duidelijk geholpen.

Mijn orderafhandeling verliep prima!!

Uitstekend.

Niet helemaal naar wens. Ik kreeg een melding dat het pakket een dag later geleverd zou worden maar het kwam uiteindelijk 3 dagen later. Toen was ik niet thuis en moest het alsnog gaan ophalen bij een pick up point.

Prima volgens verwachting

Geen contact gehad

Geen contact mee gehad

Goed na enkele dagen ontvangen

Niet van doen

Snel

De liep heel goed en een snelle levering.

Over het contact ben ik heel tevreden. Heel vriendelijk, behulpzaam en attent.

Heb geen gebruik hoeven maken met de klantenservice, alles was duidelijk.

Was de eerste online-bestelling bij Alka. Verliep perfect.

Super! Had telefonisch contact en op mijn vraag kreeg ik goede en nuttige uitleg. Uitleg via FB duurde 5 dagen langer.

uitstekend

Heel goed en correct.

Soepel en snel!

Juffrouw was uiterst vriendelijk en stuurde direct een bevestiging van mijn bestelling en de betaalopties. Na de betaling kreeg ik een bericht dat het geld was ontvangen en dat de bestelling in uitvoering was en wanneer de levering zou volgen.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598