Perfect. Alles op tijd geleverd!

Prima. Als men een woordje uitleg nodig heeft of een tip, ze helpen je graag verder met goede raad.

Aardige mensen aan de telefoon. Je word goed geholpen.

NA

Prima, goed en snel.

nvt

Zoals altijd uitstekend.

uitstekend

Vlot, zonder problemen, heel goed.

Mooi dat je na een jaar nog van een leuke aanbieding kunt gebruik maken. Bestellen en op tijd geleverd.

Grote klasse !!! kan niet beter!

Wederom fantastisch heb 1x ge chat en mijn vraag werd direkt beantwoord echt grote klasse heb nog nooit zo een goede service meegemaakt !

Top! Dag 1 besteld (laat in de middag). Dag 2 mail dat het verstuurd is, dag 3 binnen.

Prima. Zoals ik gewend ben

Ik heb hier in dit geval niet mee van doen gehad. Maar ze staan me altijd netjes , hulpvaardig en vriendelijk te woord

Prima, niets op aan te merken.

Super.

Nvt niet nodig gehad

Kan niet beter.

Prima. Netjes aangegeven waneer geleverd wordt en dat was ook zo

klantenservice niet nodig gehad

Super! Volgende dag was het al binnen !

Ik heb geen contact met de klantenservice gehad.

Bestelling okee snel geleverd Alleen wilde de postbode niet het pakje bij mij afgeven dus ondanks dat ik thuis was gaf hij het af op een andere etage . Ik moest het daar maar ophalen jammer loop n.l erg slecht

n.v.t

Snel. Effectief. Prima

Perfecte site om te bestellen, snelle levering ondanks Kerstdrukte

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598