De ordetafhandelimgvverliep prima.

Via internet

Bijzonder soepel

Snelle afhandeling, Jullie benaderen de perfectie

Niks dan lof voor de website.

Ik heb geen contact nodig gehad met de klantenservice. De order werd prima afgehandeld en de Alka Greens helpen mij super om van mijn darmproblemen af te komen.

zoals gewenst. Perfect

Nvt

Zeer vriendelijk te woord gestaan

Redelijk snel

Makkelijk en snelle bezorging.

Alles goed en snel verlopen.

Alles verliep vlekkenloos

Is altijd correct en netjes

Zoals bij alle bestellingen n uitstekende service!!!

uitstekend

geen ervaring

Alka is geen bla-bla-bla: Ze doen wat ze beloven Je hoeft dat niet zomaar te geloven De feiten spreken voor zich Gebruik de Alka producten en weg trekt je jich(t)

Snel, correct!

Uitstekend, gewoon door de brievenbus

Prima, maar net drie pakken thee besteld en ontvangen en nu zie ik dat er korting is !!!heel jammer, ben al jaren vaste klant!

Ik heb nooit contact met de klantenservice

Super goed. Alleen, erg jammer dat ik een dag erna een mail krijg, met 15% korting als vaste klant vindt ik dit jammer.

Volgens afspraak ontvangen.

Niet van toepassing.

Supersnel!

Nvt

Erg goed! Geen problemen gehad. Netjes een mail waarin je op de hoogte gehouden word.

Ik heb jullie nog niet nodig gehad. Wel duidelijk op de site aangegeven waar je evt. contact op kunt nemen en welke tijden jullie beschikbaar zijn. Top!

Tevreden over snelle levering

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598