Prima, goed op de hoogte gebracht via de mail, en snel geleverd

Geweldig. Dank zij uw steun toch op het laatst een overzicht met levering waardoor ik mijn eigen schema kon aanpassen.

Buiten gewoon. Normaal bestelde ik aal een aantal jaren via Gommers . Eerst in Waspik en later in Dongen. Daarbij met deskundig commentaar. ook hier was destijds sprake van een cadeau spaar systeem. Helaas ondanks mijn rijzen is de winkel in Dongen opgeheven maar via mevr. Gommers is het toch ook nog mogelijk via het huidige bedrijf waar zij werkzaam is. Zij is deskundig en heeft altijd wel een uitleg. Ook heb ik wel eens rechtstreekks gebeld als ik iets wilde weten van de deskundige bij Alka en dat is wel prettig omte weten.

De afhandeling en levering van de bestelling was heel vlot, ondanks de grote vertraging verhalen bij de post, binnen 24 uur geleverd.

Orderafhandeling verliep prima, maar..... wanneer *land* wordt gevraagd kan ik dat niet veranderen in Belgi�, dat zou uiteraard problemen kunnen geven bij de bestelling. Graag dringend nakijken aub. MVG, Braeckmans M.L.

Nog even afwachten nietwaar!

Goed duidelijk en snel

Goed duidelijk en snel

Goed, zoals gewend

Snel en goed

Snel

goed, geen klachten

Snel, binnen een dag in huis.

Goed.

Heel vlot

In orde

Goed, en snel Bij het opmerking veld, op het online bestel formulier had ik een vraag gesteld. Waarop ik meteen via een persoonlijke Alka coach antwoord ontving per mail. Met deskundig advies.

Goed, door 1 deskundige Alka coach verder geholpen. Fijn persoonlijk contact

Nvt

Uitstekend en snel

Niet gebruikt

Gewoon goed.

Prima, geen aanmerkingen.

Super.

gesmeerd

geen contact gehad alles ging via een mailaanbieding

Snel en goed

Prima, duidelijk en snelle levering.

vlot

jammer dat ik niet eerder van de te verwachten december korting gebruik kon maken.

Goed. Toen mij duidelijk werd dat ik eerst moest betalen vond de levering snel plaats. Over die tekst lees ik blijkbaar makkelijk heen.

Geen gebruik van hoeven maken Nvt

De orderafhandeling is correct en snel verlopen

Soepel

Via mail goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598