Ok

Geen problemen mee

uitstekend !

website is overzichtelijk en informatief - ik heb geen bijkomende klantenservice nodig gehad

oke

De orderafhandeling liep correct en snel.

Ik heb daar geen gebruik van gemaakt.

Deze verliep goed

deze was goed

beste, sorry weet terug wat ik besteld heb ,had het verkeerd voor over de levering ben ik heel tevreden

heel goed

Prima, op tijd geleverd

Geen ervaring mee

deze verliep uitstekend

heb hier geen gebruik van hoeven maken. als dit het afhandelen van de bestelling betreft? prima

Ok maar ik vond het niet fijn dat ik wel degelijk was ingelogd via trooper, de juiste vereniging had aangeklikt: Subteno rekening, en dat er geen trooperbijdrage is gebeurd. Dit is voor mij een reden om i de toekomst te overwegen ergens anders te winkelen

Redelijk goed. Eens de betaling binnen was toch. Koeriersbedrijf liet pakje achter in brievenbus. Gelukkig ging het er net in.

Ik vind de betaling in twee tijden te traag en de betaalmodule niet up to date. Daardoor gaat er minstens 1 dag extra verloren tussen bestelling en levering. Maak die betaling compatibel met de Bancontact app en/of andere bank-apps zodat de betaling ineens kan uitgevoerd worden. Eventueel met afterpay maar NIET gekoppeld aan een minimale omzet van 100�!?...

Die was ook optimaal, helder en liefdevol

via website besteld, dus geen rechtstreeks contact gehad. Bestelling goed ontvangen

kan ik niks over zeggen

prima zonder problemen

geen ervaring mee

De levering was zeer slecht door DPD, bij de 1e aflevering had ik het leveringsadres gewijzigd maar dat was niet doorgekomen. Bij de 2e aflevering belde ze me op en zouden ze het bij mijn buren afleveren wat bij thuiskomst niet gedaan bleek. Dus moest ik het pakketje ca 7 km verder afhalen. Ik was hier niet blij mee. Jammer dat jullie geen Post.nl hebben

De website is prima en de producten ook

prima, soepel. En prettig mail te krijgen wanneer je bestelling geleverd wordt.

nu heb ik geen contact gehad met jullie klantenservice. Vorige keer viel me op dat jullie goed bereikbaar zijn en ook de tijd nemen.

Perfect!

Nog geen gebruik van gemaakt

Alles verliep uiterst vlot!

Heb nog geen kontact gehad met de klantenservice . Alleen proefpakket besteld . Heb net de thee gekocht .

Soepel

Geen gebruik van gemaakt

Slecht, tot nu toe niets ontvangen.

Zeer slecht het pakket kwam niet aan verkeerd adres doorgegeven wat niet meer bestaat 2e pakket info op internet stond op pakket afhalen in Nijmegen bleek later toch in Groesbeek afgeleverd te zijn. Dus voor niets naar Nijmegen gereden.

Goed zeer klant vriendelijk

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598