Snel en perfect

Geen ervaring mee

Dit was mijn eerste bestelling en alles verliep heel vlot. Ik ontving als snel de orderbevesting en werd op de hoogte gehouden van de status. Het pakketje ontving ik ��n dag na het bestellen.

Ik heb geen gebruik gemaakt van de klatenservice.

geen contact nodig gehad.

Dat gaat iedere keer snel en correct.

Prima. Ik bestel en het wordt afgehandeld. De volgende dag of 2e dag heb ik het in huis..... tja wat moet ik dan nog zeggen......

De levering verliep vlug & correct

Uitstekend. Makkelijk te bestellen en te betalen. Snelle levering.

Van begin tot eind soepel!

Geen ervaring mee maar de communicatie rond mijn bestellen was top!

naar alle tevredenheid

bestelling goed, levering erg lang

Prima. Vlot.

Prima, heel vlot en gemakkelijk

Nvt

Heel goed en snel

Ik had klantenservice niet nodig.

O

Geen contact mee gehad

dit verliep uiterst vlot

Bestelling via TNT Post nooit ontvangen. Na contact met klantenservice volgende dag wel ontvangen via DPD

Snel en adequaat gehandeld na klacht over bezorging.

Super vlot!

Geen klachten. Ik heb ook geen rechtstreeks contact gehad. Gewoon online besteld.

Prima, besteld en snel binnen gekregen.

Was prima, duidelijk en vriendelijk.

nvt.

Heel correct en vlot, ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vraag!

Ja ook prima

Prima, en een snelle aflevering van het product.

Vlot en correct

snelle en goede levering

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598