Prima, soepele levering.

Naar alle tevredenheid niets negatiefs

Ben ik ook tevreden over

Zeer goed, duidelijke website en makkelijk om een bestelling te plaatsen. Bestelling werd ook zeer snel geleverd.

De orderafhandeling verliep 100% zoals op voorhand werd beloofd.

Met de klantenservice ben ik, gezien de correcte afhandeling, niet in contact geweest.

In goede staat ontvangen

Prima heel snel geleverd

Goed duidelijk

Duurde een week voor een proefpakket

Goed; duidelijk ge�nformeerd

Per telefoon besteld. Volgende dag in huis. ??

Correct en goed.

Vlot

precies zoals verwacht en zoals de vorige keren perfekt

Prima na 2 dagen had ik de bestelde producten in huis

Voor mij was het prima duidelijk en voldoende vriendelijk en zoals ik het graag wil kort maar krachtig en toch voldoende

Klantenservice is zeer goed ook de informatie die je mag vragen er is steeds een experte ter beschikking om je de nodige informatie te geven

Goed. Snelle levering, geen problemen.

Goed. Duidelijk en overzichtelijk.

Geen contact mee gehad.

Prima, na bestelling, volgende dag in huis.

perfect!

De orderbehandeling verliep goed en snel.

n.v.t.

Ik ben goed geholpen, kreeg goed advies.

Perfect afgehandeld, snelle bezorging!

bestelling zonder problemen maar bezorging ging niet goed. Pakketje is door DPD 2 dagen later pas bezorgd nadat in eerste instantie afgeleverd was maar niet door mij ontvangen. Ik heb hierover met de klantenservice gebeld en 2 dagen later is het pakketje alsnog bezorgd zonder aankondiging.

Prima te woord gestaan en geholpen.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598