een snelle en korrekte orderafhandeling

Zonder probleem

Zo als het hoort. Prima

perfect !

Geen gebruik van gemaakt

eerste pakket was zoek geraakt. Na mailen hebben ze een nieuw verstuurd. Afhandeling goed. Echter geen bevestiging van bezorger. Deze kreeg ik een uurtje voor levering pas. Gelukkig was ik thuis. Laat mensen kiezen wanneer ze geleverd willen hebben, of verstuur gewoon met post. Dan kan je het gewoon afhalen op het postkantoor.

Snel en accuraat.

zonder problemen : heel vlotjes en snel

heb hier geen gebruik van gemaakt, was niet nodig

Prima. Snelle levering

Nvt

Besteld via internet en snelle levering

Vriendelijk te woord gestaan voor meer informatie over het produkt

Vlot en snel

Vlot en snel

Keurig

Uiterst Cofely

Prima, zeer snelle levering

Geen contact mee hoeven hebben. Zending ging voortreffelijk

Goed. Het filmpje na het doen van de bestelling hoeft voor mij echter niet. Schrik me rot iedere keer van het geluid.

Jammer alleen dat er niet gereageerd wordt bij een opmerking bij een bestelling. Verder verloopt het prima.

Prima ,snelle levering

Ik heb er geen gebruik van hoeven maken. Alles was duidelijk en verliep goed

Ik heb geen gebruik van de klantenservice hoeven maken. Alles was duidelijk en verliep goed

SLECHT !

Bij advies:prima bij orderafhandeling onvoldoende !

Hartstikke goed, vlot en de volgende dag al in huis.

Goed.

Heel vlot en op tijd geleverd

Voldoende informatie i.v.m. het tijdstip van levering

perfect

uitstekend

Super! Heel vlot, geen opmerkingen.

Super en snel

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598