Snelle levering. Alles goed verlopen.

NVT

goed en snel geleverd

zeer te vrede alleen de thee is voor mij niet te drinken veel te zoet

Zeer goed.

Zeer goed.

kon niet beter zijn

uitstekend

Super goed

zeer goed

uitstekend, snelle , duidelijke en correcte afhandeling

uitstekend

Heel vriendelijk en behulpzaam

Ben zeer tevreden.

Ben zeer tevreden.

Zeer soepel

Heel goed.

Ook heel goed. Duidelijke antwoorden op mijn vragen

De website van Alka is duidelijk en overzichtelijk. En de informatie over al deze fijne producten is duidelijk omschreven. Het is dan ook makkelijk om online bestellen. En de levering is snel. Dus al met al Top!

Heb hier geen contact over nodig gehad.

Heel klantgericht en heel eerlijk advies door te zeggen dat ik vd Greens geen twee maar 1 per dag kan nemen. Ze beschermde mij tegen mijn overmoed.

Perfect!

Super! Ik heb later nog contact gehad met een zeer kundige en super vriendelijke Coach.

Perfect!

Super! Later nog informatie ingewonnen bij een kundige en zeer vriendelijke Coach.

Levering is zoals altijd snel en goed. Het past door de brievenbus, dat is erg fijn.

Net.

Prima. Goed te volgen.

je krijgt altijd een reactie terug

Van bestelling naar levering verliep vlekkeloos

De klantenservice van Alka is makkelijk bereikbaar en behulpzaam bij vragen.

Vlot .

De klantenservice is zeker ok

alles verliep ok, zonder problemen

geen enkele opmerking dienaangande

Geweldig en snel

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598