uitstekend

nvt

Goed snelle levering

Nooit gebruik van gemaakt.

Mijn bestelling bleek bij levering niet volledig, maar ik heb dit gemeld en dit werd direct opgelost.

Zeer goed.

Buiten gewoon prettig en correct.

Heel erg prettig. Ik ben bovenmatig tevreden.

Goed en snel

N.v.t

Buitengewoon, zeer vlotte afwikkeling.

Perfect, goede kundige uitleg over de producten.

Prima. Snel geleverd.

Zeer vlot.

Ik kreeg onmiddellijk passend antwoord via email

DPD leverde niet af op het gevraagde afhaalpunt maar bij de apotheek naast de deur. Erg vervelend want die mensen hebben andere zakenbte doen dan afhazlpunt spelen. Een luie koerier?

Ok

keurig

Vriendelijk en beleefd

Helaas heeft de ontzurende werking op�

Helaas heeft de ontzurende werking op mij geen effect. Ik heb de 21daagse kuur gevolgd,met Greens,druppels. tabletten en thee.daarnaast Alka baden, Alka scrub en huidcreme in gebruik. Daarna doorgegaan met de druppels, de tabletten, de scrub, de creme en de thee, af en toe een zakje greens en mijn voeding aangepast. Dus mijn vraag is hoe dit mogelijk is. Na ca. 3 maanden uw producten gebruikt te hebben heb ik er een enorme kater van, word ik nou bij de neus genomen en misleid? Mijn klantnummer zie ik nergens terug,niet op de bestellingen,niet op de orderbevestigingen,niet bij mijn account,

De bestelling en levering verliepen prima, de werking kan ik nu nog niet bepalen daarvoor gebruik ik het te kort, de thee is smaakvol.

Uitstekent

Altijd een vreindelijk en duidelijke uitleg

Prima. Snelle levering !

Top !

Prima, zonder haperingen of onduidelijkheden, snel en netjes verpakt geleverd.

OK

OK

Geheel naar tevredenheid.

Makkelijk en snel.

Geen contact gehad met de klantenservice.

Naar grote tevredenheid

Naar aanleiding van zeer recente ervaring kan ik alleen maar een grote pluim uitdelen aan de klantenservice ( Nathalie)

Prima! Mijn bestelling is de volgende dag al geleverd. De artikelen zaten netjes verpakt. De duidelijke uitleg van mijn pakket was aanwezig in de verpakking.

Niet van toepassing

Mijn bestelling is voorspoedig verlopen. Ik kreeg binnen 3 werkdagen mijn bestelling. De site waar ik mijn bestelling geplaatst heb is ook duidelijk

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598