Vlot en compleet

Niet nodig gehad

Super, duidelijk, snel.

Zeer snelle en correcte levering.

Snel geleverd.

Klantenservice heb ik nog niet gedaan.

uitstekende

geen ervaring alles afgehandeld via internet

Helemaal goed.

Heb online besteld

Zeer slecht, heb product bijna 2 wkn geleden besteld, nog altijd niet in huis

Er wordt adequaat op mail gereageerd, maar nog geen tevreden klant tot nu toe.

Heel snel, binnen 2 dagen door de brievenbus...

Duidelijk verhaal, top!

zoals het hoort.

zoals het hoort

Zeer goed, snel en duidelijk met goeie communicatie over afleveren

Heel vlot

vandaag bsteld ...morgen in huis...dat geldt toch ook voor de alka bestelligen. ook fijn dat het als het mogelijk is , je bericht krijgt als het een brievenbuspacketje is ...en je er niet thuis voor hoeft te blijven.

Prima, en binnen een correcte tijd bezorgd.

De bestelling Zelf heb ik via internet gedaan dus daar kan ik geen aanbeveling over doen Wel heb ik al een paar keer contact gehad met de klantenservice betreft de dosering en moet zeggen dat ze me daarin goed konden helpen.

Prima, de dame aan de telefoon, begreep meteen wat ik wenste en stuurde mij extra folders en flyers over niet alleen de thee .

Zeer vriendelijk, niet opdringerig, en heel transparant over de mogelijkheden.

Heel goed!

Prima!!

Helemaal goed geregeld!!

Zeer snel bestelling ontvangen

de afhandeling is heel goed er was een misverstand met leveren maar dat werd super opgelost.

heel vriendelijk en correct.

Heel goed Geen problemen

Goede service Snelle oplossing Via internet lukte de bestelling niet

het loopt altijdprima

Ik heb nog maar weinig contact gehad met de klantenservice maar als er contact heb wordt je prima behandeld

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598