heel vlot

Heel prettig. Er werd fijn meegedacht.

supersnel. Had woensdag +/- 15.00 uur mijn bestelling gedaan en de andere dag om 10.15 uur werd het al bezorgd.

geen ervaring

Deze verliep zoals beloofd! Prima

uitstekend

nvt

Prima, snel en goed

Ook heel goed. Vriendelijk en heldere informatie hulpvaardig

Geen contact gehad

N.v.t. Nog geen gebruik van gemaakt.

Zeer vlot.

Super! Er was een misverstand mbt de betaling van mijn bestelling. Dit werd heel snel en correct afgehandeld, zowel telefonisch als per mail. Heel vriendelijke medewerkster!

Prima. Snel in huis. Goed boek zat in mijn pakket. Ben er van overtuigd als meer mensen aandacht hiervoor hadden, we een hoop ziektes en kwalen zouden kunnen verminderen.

n.v.t.

heel vlot

zoals het hoort

Dat gaat altijd goed. Ik bestel en dan krijg je een mail dat ze het ontvangen hebben en daarna ontvang je nog een mail dat ze het verzonden hebben en dan ligt de volgende dag mijn bestelling in de bus.

Ik heb niet veel contact met de klantenservice maar het contact wat ik heb gehad, dit is wat jaartjes terug, was goed. Werd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Zeer goed en goed bereikbaar

perfect !

Zonder problemen

Prima, ondervond geen problemen.

goed, worden op de hoogte gehouden van ontvangst bestelling en levering.

De afhandeling van mijn bestelling verliep prima. Zoals ik van Alka gewend ben: correct en vlot.

Prima, alles op voorraad en snelle levering!

Netjes en professioneel

Goed, 1: Alleen jammer dat er geen reactie volgde op mijn opmerking bij de bestelling. 2: Bestelling is geleverd op 17 april, op 20 april ontving ik een mail met lentekorting van 15%. Het zou Alka sieren als ik alsnog 15% korting kreeg op een factuurbedrag van 87,93 in de vorm van een besteltegoed.

Heb geen contact gehad met de klantenservice, ben vaste klant en plaatst de bestelling online.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598