Minder goed. Ik had een paar vragen maar kreeg niet op alles antwoord. Vervolgens bedankte ik voor de antwoorden die ik wel had gekregen maar vroeg ik wederom deen onbeantwoorde vraag. Ik kreeg er weer geen antwoord op..... De vraag is: waar vind ik welke producten verzurend zijn of niet. En dan bedoel ik producten die niet op de lijst staan. Zoals augurk of tonijn uit blik. Hoe kom ik daar achter.

Zonder problemen!!!

Ik ben al jaren klant .Ze staan altijd klaar om u verder te helpen.

Heel goed ben zeer tevreden.??

Ook heel goed de thee is erg lekker en is niet bitter.en smaakt ook heel goed koud en is dan heel vervrissend met het warme weer.??

Heel goed ben zeer tevreden???

Ook heel goed.de thee is heerlyk en smaakt niet bitter.en iswarm en koud te drinken.koud is voor de warme dagen heerlyk te drinken.??

Helemaal naar wens. Perfect.

Vriendelijk toegankelijk. ! Bestelling meteen geregeld. Volgende dag in huis. Goeie ervaring! Voor herhaling vatbaar.

alles dik in orde

Levering was een dag te laat. Het pakket was te volgen maar op het tijdstip dat stond genoteerd kwam het niet. Gebeld en de chauffeur bleek pech onderweg te hebben gehad. Was voor mij geen enkel punt.

Geen contact gehad. Bestelling via internet gedaan

Eenmaal nodig gehad in 5 jaar maar zeer correct

Niet nodig gehad!

snel en accuraat

Prima. Netjes geleverd op een duidelijke tijd.

Niet nodig gehad.

Adequaat verzonden

Helemaal prima

Duidelijke informatie per mail over order en verzending

Was ook erg goed en duidelijke informatie

Uitstekend !!

Makkelijk toegankelijk, vriendelijk personeel. Geweldige service met mogelijkheid van betaling per eenmalige machtiging. Snelle levering. De volgende dag in huis.

goed,snel

helder en concreet...was helpend

nvt

Duidelijke informatie, waardoor levering snel was.

Uitstekd

Helemaal correct en snel. Niks op te merken. Geweldig

perfect.

ook perfect.

Ik heb de hele dag zitten wachten. Het pakketje kwam pas om 19.00 uur

Geen contact gehad met de klantenservice

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598