Into the woods - Toppertje!

Ik heb drie varianten Alka deo geprobeerd: de witte, roze en de groene. De groene is mijn favoriet! Into the Woods heeft een subtiele frisse geur, de substantie in de stick smeert goed uit en is niet té zacht (in tegenstelling tot de roze variant). Ik heb de hele dag een fris gevoel! Verwacht overigens geen kurkdroge oksels - dat is wat mij betreft ook niet nodig, het zweet moet er immers toch uit. Enige nadeel is dat de substantie kan afgeven op (donkere) kleding en dat het even duurt voordat hij is ingetrokken. Niet alle deo's zonder zooi zijn even prettig, maar die van mij heb ik gevonden!

Goed product!

Na jaren heel tevreden te zijn geweest met een ander product, wilde ik nu overstappen naar een vegan deo. Spannend dus, maar zeer tevreden. Werkt goed en ruikt lekker, maar niet overheersend.

Heb er baat bij

Ik ben Alka spermidine gaan gebruiken omdat ik post-COVID heb. Ik merk echt verschil in mijn energieniveau en verbetering van POTS en PEM. Niet verwacht maar ik ben er heel erg blij mee!!

Goed en snel

Levering snel alleen wel prijzig

goede service

product besteld, dag er na geleverd. Thee is heerlijk, nu afwachten naar de werking. Tot nu toe positief!!!

Tevreden

Heb de alka bitter gekocht en tot nu toe tevreden, heb alleen de dosering verminderd, was iets te onrustig ervan. Nu gaat het prima. Minder zin in zoet

Niet voor Atrose

Had gehoopt dat het iets voor mijn atrose in mijn handen kon doen maar helaas.

Een fantastische creme ook voor de gevoelige huid

Een geweldige creme ook voor de gevoelige huid, superhandig voor op reis omdat deze creme prima is voor alles, gezicht lichaam voeten.

Snel en goed geleverd!

Mijn bestelling werd snel en goed geleverd; helemaal volgens verwachting.

Fantastische crème en Deodorant van ALKA creme

Mijn oude dementerende vader had een gortdroge schilferende huid. Met ALKA crème werd de huid prachtig glad en soepel. De Deodorant van ALKA is erg fijn; beschaafde geur en zeer effectief zonder de huid te irriteren of de kleding te beschadigen.

Top product

Extreme transpiration en bijbehorende Geurtjes zijn onder controle Ik gebruik nu ongeveer 3 jaar en ben tevreden

Alka bitter is geweldig.

Ik voel mij er goed bij en mijn stoelgang is weer goed. Super blij mee.

Nog geen effect

Gebruik dit nu een paar weken en merk nog geen effect.

Elke dag base thee!

Ik had al een tijd lang last van stijve handen en voeten bij opstaan. Ik doe nu al een paar jaar 2 x per jaar een base kuur en drink de thee dagelijks. Klachten zijn heel sterk verminderd en soms een periode helemaal weg. Stop ik met de thee, komen de klachten weer langzaam terug. Dus voor mij met mijn klachten een topproduct.

Ben tekort bezig om wezenlijk verschil te voelen.

Weet niet wat het resulteerde.

Jicht

Deze thee zorgt ervoor dat ik minder last heb van jicht.

Puur

Ik gebruik de Alka Greens al heel lang. Ik vind het erg jammer dat de samenstelling door jullie is veranderd. De smaak is nu echt veel minder lekker dan voorheen. Ook vind ik de verpakking zoals deze nu is niet praktisch. De ronde ton past niet in elk keukenkastje. Neemt veel plaats in. Dat ging beter met het rechthoekige doosje.

Uitstekende producten Alka

De Alka deodorant stick is prijzig maar dan krijg je ook wat. Een grote deo die heerlijk ruikt en werkt! De Alka crème is ook heerlijk en neemt goed op in de huid. Je hebt heel weing nodig in gebruik. Kortom: heel tevreden!

Goede produkten

Ervaar geen enkele effect

Met de alka thee ben ik gestopt omdat ik daarvan heftige buikpijn kreeg. Bij de Alka bitter druppels merk ik geen verschil bij een dosering van 3 x 20 druppels…. Jammer,ik had er grote verwachtingen van.

Alka bitter druppels en Alka thee

De thee gebruik ik al heel lang, oa om mijn blaas zuur te krijgen. De bitter druppels werken heel goed voor de vochtbalans en tegen de trek in zoet, aanrader!

Helaas niet voor mij

Had veel hoop, maar helaas werkt dit niet voor mij. Wil niet zeggen dat het voor niemand werkt. Maar niet voor mij.

Helpt goed

Zorgt ervoor dat ik minder trek heb!

Goede service Goede communicatie en prima producten

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598