Zonder problemen

Heel goed.

Snel en goed.

Zeer vlot.

Niks op aan te merken.

Goed, bestelling was snel binnen.

Heel slecht. Ik heb ruim een week geleden en vraag gesteld aan de online helpdesk, maar tot op heden geen antwoord ontvangen.

geen idee wat je bedoelt maar bestellen ging prima alleen afleveren iets minder.. de afleverdienst had weer meegenomen naar een parcelafleveradres

geen ervaring mee

supper

N.v.t

Vlot

Snel en gemakkelijk.

Goed, prima

Via internet zonder problemen.

Niets op aan te merken

Alles is goed verlopen, pakje netjes afgeleverd

Aflevering van het product was snel. Vind ik een compliment waardig

Prima klantenservice

Prima.

Ik vermoed dat Alka beslist waarde hecht aan een goede klantenservice. Ik heb er geen ervaring mee, maar ik heb wel die indruk. Slechts ��n opmerking: ik kreeg ongevraagd de nieuwsbrief toegemaild, en daar had ik mij niet voor opgegeven.

We bestellen al vele jaren de Akla druppels. Tot op heden zijn alle bestelling snel geleverd. Ga zo door!

Heel makkelijk en heel snel, en wat ook fijn is is de afterpay

De bestelling ging zo goed dat ik geen klantenservice nodig had

Nvt

orima

heel erg goed

heel erg orgineel

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598