Goed.

Prima in 1 dag geleverd

N.v.t.

Prima ik had niet verwacht om het zo snel te ontvangen

Het is een makkelijke wijze om te bestellen en te betalen

Zeer makkelijk

Geen gebruik van gemaakt

Correct

Perfect & erg vriendelijk

razendsnel

n.v.t.

geen probleem

Volledig naar wens

Alleen online contact gehad.

Zeer vlot en snel

Zeer vriendelijk en correct

Prima, alles zat mooi verpakt. Er zat veel informatie over de werking van het product bij. Verhelderend en leerzaam . Nu ik de Alka thee gebruik voel ik dat de ontstekingswaarden in mijn lichaam minder zijn. Mijn huid ziet er ook al beter uit .

Snel, slim en vet

Niet nodig geweest maar in mijn eerste bestelling had ik een aantal vragen met betrekking tot verzuring en deze waren zeer deskundig en goed onderbouwd beantwoord.

punctueel, snel en binnen de beloofde tijd. pakket in ongeschonden toestand aangeleverd. Proficiat. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om te melden dat het me een beetje tegenviel dat de aanbiedingen op de Belgische website niet identiek zijn aan die op de Nederlandse. Bij aankoop van 3 dozen van de bestelde thee zouden er in NL twee glazen gratis meegeleverd worden en in BE niets.

heel vlot

Absoluut super! Ik bestelde vrijdag om half 4 en de volgende ochtend om 10 voor 10 heb ik het pakket ontvangen :-)

Ik vind de klantenservice echt geweldig. Heb eerst gebeld voordat ik de bestelling plaatste omdat ik die komende week veel van huis was, en geinformeerd over de levertijd. Prima geadviseerd en ook helemaal volgens afspraak uitgeleverd, erg blij mee! Daarna nog gebeld voor gebruikersinformatie, omdat ik de kuur met 3x druppels, 2x tabletten Mg en de thee deed had ik best heftige ontzuurverschijnselen. Ook hier uitstekend geadviseerd en inmiddels na een week zijn alle klachten voorbij en voel ik mij echt zo veel beter :-) Dus helemaal 100% tevreden!

prima... besteld... bevestigd en geleverd... alles volgens plan en snel.

Klantenservice: Niet nodig.. alles loopt gesmeerd zonder problemen.

GOED

GOED

zeer goed

geen ervaring mee

Is uitstekend

Prima, ben tevreden.

Geen contact met klantenservice gehad

Snel en goed

Ik heb geen contact gehad met de klantenservice

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598