nvt

n.v.t.

Snelle, nette levering

Geen contact gehad

prima.

We hebben onze aanbiedingen gemist. Dit is een onplezierig gevolg van onze verhuizing. We waren gedwongen een ander e-mail adres te nemen. DAardoor werden we niet als vaste klant gezien .

snel en vlotjes

Perfect in mijn vorig bericht zei ik dat het niet zo perfect was maar ik had me vergist( namelijk die dag nog een pakje verwacht van een andere firma en dat verliep niet zo goed) sorry voor het mis verstand

Prima! Snelle levering, goed verpakt!

Telefonisch contact gehad uvm houdbaarheid druppels. Direct goed advies en vriendelijke telefoniste.

Niet gesproken

Zeer goed.

Nog steeds niet ontvangen. Jammer dat ze het maar 1 keer aanbieden want de koerier zit elke dag in Tielt en niet bij de buren afgeven of in ons brievenbus stoppen. Hij was hier toen we een uurtje weg waren. Nu moeten we naar een afhaalpunt en dit is de maandag niet open. Nog een dag langer wachten.

Klantenservice perfect

Prima, vlot

Nvt

Alles is heel goed gelopen.

prima, ben zeer tevreden.

Prima. Was gemakkelijk te bestellen en de levering was op tijd.

nvt

Goed. Ik heb contact gehad met een Alka coach en kreeg duidelijk antwoord.

Zeer goed en zeer snel

Geen contact gehad met de KS

Uitstekend!

Goed!

Ik werd gelijk gebeld door de klantenservice toen er onduidelijkheid was over mijn adres, proactief handelen waardoor het pakketje op de plek van bestemming komt kan ik zeer waarderen. Ik ben positief over de klantenservice van Alka.

Correct en snel zoals was aangegeven

Geen contact mee gehad: was ook niet nodig.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598