Geen contact mee gehad

Snelle adequate levering

Prima in orde

Correct,niks op aan te merken. Nav van het product zijn de wederzijdse buren er ook mee besmet

Nvt

Geen ervaring mee

alles zoals voorzien

zoals attijd goed

Gewoon via de computer

Uitstekend, zo snel als maar mogelijk was. Zeer verzorgde verpakking. Alles straalt kwaliteit uit.

snel. volgende dag al in huis

Heel behulpzaam en goede en vriendelijke uitleg. Ze heeft zelfs een boekje toegestuurd!

Overmaken lukte niet, uitstekend geholen

Prima.

Prima.

Goed zelfs prima

Ik hebt voor het eerst besteld bij jullie maar het is wel goed gegaan

Prima. Het bestelde werd snel bezorgd en ik ben er tevreden mee.

Heel vriendelijk, correct en behulpzaam

Perfecte en snell order afhandeling, zoals gewoonlijk en we hebben al diverse vrienden en familie op ALKA opmerkzaam gemaakt.

Super en correct, snelle levering en zeer lekkere thee...

Zoals het hoort...betrouwbaar en correct.

keurig, niets op aan te merken

n.v.t.

Tot volle tevredenheid. Ik bestelde de laatste keer voor een ander, die ik uw producten had aanbevolen. Ook dat verliep uitstekend. Het bestelformulier is duidelijk en overzichtelijk. Ik deed de betaling en het pakket ging naar de dame in kwestie. Keurig op tijd. Ook de mogelijkheid om in een vakje nog speciale aandachtspunten aan te geven, waardeer ik zeer.

Al een aantal malen heb ik gebruik gemaakt om telefonisch of schriftelijk vragen te stellen. Ook voor anderen. Daarbij heb ik contact gehad met verschillende dames. Ze waren allen ter zake kundig. Want soms betreft het zeer ingewikkelde en ernstige zaken i.c.m. medicijngebruik of lichamelijke situaties. Zelf mag ik al ruim een jaar gebruik maken van bijna alle producten. Waarbij mijn lichamelijke conditie duidelijk met sprongen vooruit is gegaan.

Uitstekend! Op Oudejaarsdag bestelt en de 2 dagen na nieuwjaarsdag bezorgt.

Nog nooit nodig gehad.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598