Alles ok

In orde

Geen contact gehad

Snelle levering, goed verpakt!

Prima.

Eigenlijk geen klachten over gehad. De hele bestelling verliep soepel.

Ok

Duidelijk, snel en correct!

Keurig netjes en snel

Goed, want als je een vraag hebt dan krijg een goed en informatief antwoord wat je verder helpt. In het geval van mijn vrouw die een stoma heeft was het voor ongelofelijk hoe goed de kennis van zake was en de alternatieven die werden geboden.

Geen idee

Heel vriendelijk

heel erg goed

.....

Snel en plezierig

nog geen gebruik van gemaakt

Prima, snel en netjes verpakt

Zeer Correct

Heel Goed

Prima.

Heel goed.

zonder problemen

werd netjes op de hoogte gehouden middels mailtjes

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598