Nu de shampoo gekocht, daar hoopte ik al heel lang op. Nog niet gebruikt omdat eerst de andere op moet maar ben erg benieuwd.

Geen gebruik gemaakt van de klantenservice. Doch de gedane bestelling was gauw in mijn bezit.

Score: 10

Gewoon heerlijk product waar ik al langere tijd van geniet

Werkt prima. Niet perfect, maar beter dan vele andere producten

Ik had een busverpakking verwacht maar ontving een plastic zak. Dat is onhandig omdat er langere tijd over ga doen om te verbruiken. Nu moet ik zelf een betere verpakking koen om oxidatie tegen te gaan. Dat kunt u beter communiceren in de afbeeldingen.

Geen actieve herinnering aan. Dat is positief

prima allemaal

geen contact gehad

neen

Had deo zonder parfum besteld maar kreeg,na gebruik, meteen weer pijnlijke rritatie. Had zo gehoopt dat alka w�l zou werken

Het product is echt goed

Helaas doet het niet wat een deodorant behoort te doen.

Ga zo voort!

zeer correct

Heerlijke thee spaar er speciaal voor,want dat is het enige puntje van kritiek het is aan de prijzige kant

Het product voldoet volledig aan de verwachtingen

Goed en een snelle levering

Hebben jullie een promo korting Promoot Alka al jaren bij fysio, vrienden en bekenden Doen jullie al een promo campagne tijdens de Vierdaagse van Nijmegen, Alka voor de wandelaars top ivm ontzuring van de spieren, een vriendin van me loopt voor de tigste keer mee, mss leuk idee, ze is een goede promoter omdat ze met iedereen contact maakt Lieve groetjes Esther

Geen gebruik van gemaakt

Besteld en geleverd!

?

Geen gebruik van gemaakt

Ik heb o.a. deo gekocht. Tis wennen aan een stick maar ik heb geen geur meer onder de oksels en geen jeuk.

Goede producten en snelle levering.

gaat helemaal prima zo!!

TOP!

Al 1,5 jaar aan het smeren met olie (op natuurlijke basis en samengesteld) daarnaast ook m�n voeding aangepast. Maar m�n in m�n handpalmen bleven maar jeuken en open barsten. Na een kleine twee weken smeren met alka cr�me zijn m�n handen heel rustig en bijna helemaal dicht. De jeuk neemt ook af. ????

Snelle levering, goed verpakt

Geen contact gehad

Nee.

Ik ben tevreden over de producten. Ik kocht de thee, de Alka Creme en Alka badzout om mijn nagels bij te sterken en het doet precies zijn werk.

Voorlopig geen enkel product gekregen dat tegenvalt. Mijn volgende aankoop wordt de shampoo!

Top!!!

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598