neemt makkelijk in

Ik weet het niet of het verschil maakt. Ik kan het niet merken

Hele fijne deo

Mijn kast in de badkamer puilde uit met deo’s, waar ik allergisch voor bleek. Ook die op natuurlijke basis, maar met baking soda. Daar bleek ik heel heftig op te reageren. Deze deo’s hebben dat niet. Ik gebruik ze nu geruime tijd. Ik blijf lekker fris, ze hebben heerlijke geuren en zijn hypo allergeen. Voor mij geen anderen meet

Snel, zorgvuldige levering

Gemakkelijk te bestellen en de levering volgs snel en goed verpakt

Fijne crème

Fijne crème voor het hele lijf!

Goed gevoel bij drinken vd thee

Goede kwaliteit van thee, geeft wel sterke geur. Geeft lichaam goed gevoel na drinken van de thee. Zakjes zijn voor meerdere glazen te gebruiken.

Sinds ik deze thee gebruik heb ik geen last meer van jicht!

Fijne producten en heel snel bezorgd

Ik gebruik al een paar jaar diverse producten van alkaline. Ik heb artrose en heb geleerd en gelezen dat het dan verstandig is om je pH waarde op peil te houden. Daarom gebruik ik dagelijks de zakjes drank, elke avond maak ik een pot thee en af en toe het badzout en ook de deodorant vind ik enorm prettig. Ook mijn tiener kinderen gebruiken de deodorant. Mijn partner die overigens geen last heeft van artrose vind de thee ook ontzettend lekker! Het is altijd makkelijk en snel besteld en de volgende dag al bezorgd. Ik maak wel vaak gebruik van de aanbiedingen omdat als je zoveel producten tegelijk bestelt het best prijzig is. Maar met een mooie korting is het goed te doen.

Gezond zo’n kopje thee

Elke dag alka thee is heerlijk en gezond

Een echt klantvriendelijk bedrijf met genegen verkopers.

Door een type fout in mijn e-adres kon ik niet in de verkoop pagina komen. Ik heb dat gemeld en werd snel vriendelijk terug gemaild dat de fout is hersteld en ik kon mijn bestelling doen. Na de verkoop cyclus nog even een berichte of ik tevreden ben. Dank en groet. (ik houd niet van 'verplichte accounts" om als maar reclame te krijgen.)

ontzuren is essentieel voor een optimale gezondheid

Ik gebruik sinds 1 jaar consequent iedere dag minimaal 2 glazen water met 4 Alka druppels, en daarnaast gebruik ik in de ochtend voor het ontbijt een flinke theelepel Alka greens. Omdat ik zelf een West Price leefstijl volg met veel volwaardige eiwitten - vlees, kaas, eieren, vis ( naast groene groenten) is het zo optimaal mogelijk houden van mijn fysieke zuurgraad van enorm belang. Ik merk dat ik sinds het gebruik ervan steeds minder stijf en stram ben geworden: man, leeftijd 71 jaar.

Ik gebruik de Alka druppels

Ik gebruik de Alka druppels al jaren en daardoor veel minder jichtaanvallen.

Lekkere thee

De thee is lekker. Ik slaap er beter door. Ik moet zeggen dat ik het erg merk aan de vocht afvoer. Ik moet erg vaak.naar het toilet om te.plassen. Dus qua.vocht afvoer helemaal top,soms te top. Voor verhogen energie nog niet zoveel van gemerkt hopelijk komt dit nog

Goede keuze!

Ben erg blij met de producten, het doet echt wat.

Goeie deo, even wennen

Het is even wennen maar werkt Super. Het is meer een crème. Alleen de witte vind ik niet zo sterk.

Erg smakelijk

Heel makkelijk om te gebruiken op dagen dat ik minder tijd heb voor mijn eigen gemaakte groentensmoothie

Wat een supergoed bedrijf!!

Zowel de producten als de adviezen die je krijgt zijn prima. En niet te vergeten de behandeling van je vragen aan de telefoon, wat een fijne mensen!

Geweldige producten

Ik heb al een paar keer de alka crème besteld, het is zuinig in gebruik, voelt niet vet op de huid en de huid neemt het goed op, echt goede aanrader. Ook de alka thee is een kruidige melange, lekker om je lichaam te zuiveren.

Top produkt

Fijne creme voor een zeer gevoelig huid. Jeuk wordt er oom inderdaad van. Thee is even wennen. Samen met druppels wel het idee dat het mij huid goed doet.

thee en creme heel goed

De thee en creme gebruik ik al lange tijd en bevallen bij heel goed. De Alka bitter voor het eerst gekocht. Deze druppels bezorgen mij darmproblemen. Helaas gebruik ik ze daarom niet meer

Ik bestel het product voor mijn vrouw, ze zegt er baat bij te hebben. Verder prima tevreden over de website en levering.

Goed product en heel goed aan te bevelen.

Makkelijk om in te nemen. De greens bevatten belangrijke vitamines en mineralen. Dus belangrijk voor je lijf, om het in conditie te houden, vooral als je ouder wordt. En de druppels om verzuring van je lijf tegen te gaan.

Geweldige thee

Sinds een paar jaar drinken wij de 52 kruidenthee. Fantastisch product wat uitstekend helpt tegen allerlei kwaaltjes. Heel belangrijk..... volledig biologisch.

Alles perfect geregeld.

Alles perfect geregeld.

Altijd goed, en persoonlijke klant informatie.

Al jaren gebruik ik de producten van Alka, omdat ik het belangrijk vind m’n lichaam en organen te ontzuren. In de ochtend Alka Greens, Alka thee. Supplementen als Spermidine. Ik ben tachtig, fit en gezond. Naarmate een mens ouder wordt, moet hij/zij er meer voor zorgen het lichaam en de geest goed te onderhouden. Goed blijven bewegen. Goed gezond voedsel tot zich nemen. Het is aan te bevelen. Maria

Fijne producten en goed voor je gezondheid

Ik gebruik Alks nu al jaren, met name de thee en het badzout. Het badzout helpt mij om te ontspannen door alle verschillende mineralen die erin zitten. En de thee vind ik erg lekker en is goed voor je ph waarde

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598