Goede producten en een goede service.

Een mooie aanbieding benut voor thee en glazen. Alka helpt met het ontzuren! Ben blij met de service.

Positief

Druppels en greensticks blijken bij ons echt effect te hebben. Ontzuren nu zo’n 10 jaar. Service Alka is goed en constant.

Al jaren fan van Alka thee!

Heerlijke thee! Altijd ruim op voorraad…

Heerlijke thee! Drink t op veel momenten van de dag. Snel ontvangen na bestelling.

Voel me er goed bij

Ik voel me weg goed bij de druppels Heb veel maagklachten die zijn nog niet weg maar meek dat het rustiger aan het worden is.

Alka thee heerlijk!

Gebruik de Alka thee al een paar jaar en vind deze echt heel lekker! Daarbij is de thee ontzurend en bevat 52 kruiden. Ik beveel deze thee echt aan.

Ik ga ervan uit dat de druppels er mede voor zorgen me gezond te houden .

Ik drink al vele jaren ‘‘s morgens en ‘ avonds 8 druppels in een glas water . Niet 4 x 4 want dan vergeet ik het . Ik ben bijna 90 , nog best aardig gezond , voel me goed en ben dus zeker niet van plan ermee te stoppen . Niet logisch toch ? Het is niet goedkoop , maar je doet wel erg lang met een flesje …

Ik gebruik meerdere Alka producten. De druppels, de thee, de greens, de spermadine, de shampoo, de scrub en de crème. Dus ja, ik ben zeer tevreden over Alka. Sinds ik de 50 gepasseerd ben heb ik mij verdiept in een gezonde(re) levensstijl. Ik was echt niet goed bezig, voelde me vaak moe, lusteloos en gewoon niet fit. Verzuring speelde een grote rol weet ik nu. De Alka lijn zorgt ervoor dat ik beter in mijn vel zit. Naast regelmatig bewegen uiteraard. Het is zo’n cliché, maar gezondheid is zo belangrijk en Alka is daarbij voor mij onmisbaar!

Het is echt gezond

Het smaak lekker en ook heel gezond.

Hoop dat de druppels bijdragen aan het ontzuren

Gebruik de druppels nog tekort om er een goed oordeel over te geven. Hoop dat het met de Alka thee bijdraagt dat ik mijn gewrichten weer wat soepeler kan bewegen.

Eindelijk iets wat helpt

Ik heb op een podcast wat gehoord over het verzuren van het lichaam ,door overgang , wat resulteerd in erge pijnlijke vinger kootjes van de artritis. Gebruik de pillen nu 4 dagen en de pijn is enorm verminderd en de zwelling en roodheid ook

Ik heb meerdere alka producten en ben zeer tevreden ,inmiddels gebruikt mijn hele familie het en iedereen is erg enthousiast erover!!

Ik gebruik Alka al bijna 15 jaar na de eerste symptomen van jicht. Nu al heel lang geen kast meer van!

ALKA geeft mij een goede start van de dag

Ik gebruik ALKA Greens, mineralen, deo etc al jaren naar grote tevredenheid!

Snelle levering, goede pH strips

pH strips zijn zeer secuur vanuit soms nameten met pH meter. Strips volstaan goed.

Goede webwinkel met eerlijke, duidelijke beschrijving

Prettige webwinkel, goede communicatie, snelle verzending, juiste verpakking. Goed product

Weer fit!

Dank zij de Alka producten voelde ik me na 2 weken weer fitter.

Top herstellend na fysieke inspanning

In bad met alka zout na een lange dag met fysieke inspanning of stress zorgt ervoor dat ik ook nog wat aan mijn avond heb en lekker slaap

Met korting en snel, echt top.

Ik heb veel profijt van Alka ontzuiling.

Bestelling en levering prima in orde

Of het zuur-base product echt helpt weet ik niet. Wel heb ik al langere tijd geen jicht meer gehad hoewel het urinezuurgehalte in bloed verhoogd blijft. De aanbevolen dosering vind ik wel wat hoog, gebruik 1 capsule per 1 a 2 dagen. Ik beveel nooit iets aan zodat ik hier geen bemoeienis mee wil hebben

Ik geniet elke dag van de Alka thee

Heerlijke thee

Fijne deo voor een eerlijke prijs.

Sind enkele maanden gebruik ik de deo van Alka, het is een fijn product. De oksels blijven ademen en nare luchtjes worden geneutraliseerd. Ik pak de grote roller en kan hier echt enkele weken tot maanden mee doen.

geen pijn meer

Door artrose in mijn vingers kreeg ik jaren geleden pijn in mijn vingers en kon ik ze slecht meer buigen. ik had al diverse middeltjes uitgeprobeerd, maar niets hielp. Totdat ik op internet las over Alka en de basische druppeltjes in een glas water. Er werd me geadviseerd die druppels 3 tot 5 x daags te drinken met een glas water. Ik moest dat minimaal een half jaar uitproberen. Na 4 maanden ontdekte ik ineens dat ik geen pijn meer had. Ook kon ik mijn vingers alweer veel beter buigen. Ik ben toen geleidelijk aan overgestapt op een lagere dosering en inmiddels is mijn onderhoudsdosering 1 tot 2 glazen met druppeltjes per 24 uur. Ik ben heel blij met Alka en hun druppeltjes en zal ze life time blijven gebruiken. Mijn artrose is niet over, en mijn knokkels zijn wel dikker geworden, dus het artroseproces is niet gestopt, maar ik heb geen pijnklachten meer en het buigen van mijn vingers is aanzienlijk verbeterd. Ik kan het iedereen aanraden die dezelfde klachten heeft als die ik heb. Bevriende artsen vinden dit verhaal van mij een raar verhaal en zeggen hier niet in te geloven, maar ik heb er veel baat bij en dat is het enige wat voor mij telt.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598