Zoals het hoort

Ik heb online besteld

Zeer goed...

N.v.t webshopbestelling

Heel snelle levering

Krijg iedere dag nieuws over het produkt. En aanverwante artikelen.Gebruik het nog te kort om te beoordelen of het werkt

Okay

Geen contact mee gehad

Helemaal goed

Geen gebruik van gemaakt

TOP

Vlot en prima

Goed, alleen heb ik 3 dagen moeten wachten op het pakketje omdat Post NL de zaken niet voor elkaar had. Niet Jullie schuld maar misschien wel iets om mee te nemen in de richting van Post NL

uitstekend

uitstekend

Vlot

Zeer vlot binnen gekregen

geen idee nog geen contact mee gehad

Op de site staat voor 16:00 besteld volgende dag geleverd. Dat klopt niet als je het op vrijdagmiddag bestelt. Of de producten echt werken weet ik nog niet (na1week gebruik) Verder prima website en aflevering. Daarvoor 5 sterren

Verplicht van Er staat onder: optioneel. Klopt niet met elkaar

Okay

EnormeBuikpijn na gebruik van de thee

Ik heb de thee nu ongeveer twee weken. Ik kan natuurlijk niet zeggen dat het daardoor komt of een toevalligheid is. Ik Slaap beter en rustiger maar heb last van mijn buikstreek. Vannacht was het zo heftig dat ik er wakker van werd. Een helse pijn, vervolgens ben ik Nock out gegaan. Kan dit een reactie zijn op ontgiften ? Is dit toevallig bekend?

Prima. Geen enkel probleem

Alles inorde

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598